Felvették a lányomat bölcsibe. Januártól kezdi. Viszont márciusban jön a tesó. Ilyenkor mi a helyzet?
Nézd a te dolgod mit,hogy csinálsz.Meg az anyagiak is közbeszólnak,de készülj,hogy a nagyobbik viselkedés zavaros lehet mert azt hiszi őt elküldöd otthonról.
Dolgotam bölcsibe családoknál,de sajnos a nagyobbik is kicsi még nem fogja megérteni az ész érveket.Azt fogja gondolnia kistesó miatt van "kidobva" otthonról.Jönnek az átalvatlan éjszakák,a sorozatos hisztik stb.
Első vagyok.
De nagyon megvisele, és engem is. Azóta is (egy éve volt) bánom hogy így döntöttem. A beszoktatásnál amíg ott voltam nem volt gond, még az ott alvás is zökkenőmentes volt. Hanem mikor már nem maradtam vele ott, na akkor aztán jött a sírás, üvöltés, toporzékolás, ajtón ki akart szökni. De ezeket nekem nem mondták, csak a kolleganőm huga utánaunk szoktatta be a fiát és tőle tudtam meg. Ha nekem erről szólnak azonnal kiveszem, hiszen itthon voltam. De náluk ez még a belefér kategória.
Azóta is ha megkérdezed tőle hogy voltál bölcsis, milyen volt? azt mondja: nagyon sírtam mert anyát akartam. :-(
Az ovinál egy könnyet sem ejtett, 3-ra megyek érte, szívesen jár, mostanra érett meg az elszakadás.
bocs, hogy offolok, mi most kezdtük a beszoktatást és azon agyalunk párommal, hogy lehetne megoldani, hogy mégse menjen bölcsibe. ha már nagyi ilyen rendes, hogy értemenne, nem vinné el napi 3 órára?
számomra sokkoló ami a bölcsiben van, egyáltalán nem az a kép fogadott amit vártam. ott ül a sok szomorú gyerek, némelyik játszik, de nem a másikkal, csak is egyedül, persze mindenkinek a másik kell így megy a balhé de senki nem megy oda segíteni nekik megoldani a konfliktus helyzetet. 10-12 gyerekre van 2 dada. ezek mind 2-3 évesek, tehát mindig mind a 10-12 gyereknek van valami nyűgje de a dadáknak igazán csak arra van idejük, hogy segítsenek pisilni/kakilni, pelust cseréljenek, majd jn az etetés, fektetés és kezdődik minden elölről.
semmi mondókázás, énekelés, tök jó programok, csak a "szabad foglalkozás" van :(((
lehet más bölcsi nem ilyen, de én nem szívesen adom be a fiam még 3 órára sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!