Mit szólnának az oviban? Ha a lányomat felvették egy oviba, de egy évet mégis kihagy, akkor következő szeptembertől mehet abba az oviba?
Lányom júliusban töltötte be a 3-at, szeptembertől mehetett volna, de mivel augusztusban kistesója született, így nem ment.
Arra gondoltunk, hogy október-november környékén vinnénk. Elég ingatag a hangulata, amúgy is egy érzékeny gyerek, a kistesót imádja, ebből nincs is gond, az viselte meg inkább talán, hogy hazajöttünk a babával a kórházból és másnap én megint kórházba kerültem,csak pár napra szerencsére, de oda be se jöhetett látogatni, és nagyon váratlanul érte a dolog őt (is), mert a szüléses kórházasdira készítettük, abból valószínű nem is lett volna gond.
Szóval, ha elvisszük beszoktatni, de nagyon nem jön be neki, akkor én szívem szerint hanyagolnám az ovit, végülis itthon vagyok, lehetne velünk.
Csak nem tudom, ilyen esetben mit szólnának az oviban, örülnének, hogy eggyel kevesebb gyerekkel kell foglalkozni vagy mérgesek lennének, mert foglalunk egy helyet.
Szia!
Ovija válogatja. Dajka vagyok oviban, nálunk ebből nincs gond. Nincs meghatározva, hogy meddig van meg a helye. Ha már egyszer be van íratva, akkor meg van a helye. Nem kell újra beíratni. Kérdezd meg őket. Elsőnek nincs igaza, mert ha pl. egy gyermek kiesik akár több hónapot is betegség miatt, nem írják ki a létszámból, csak azért mert nem jár.Mi személy szerint örülünk neki, ha kevesebb a gyermek:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!