Akinek a kisgyereke jövő márciusban tölti be 3. évet, és beíratta az oviba idén, felvették az oviba a gyerekét?
Felvették, mert annyira kevés a gyerek, hogy talán az óvoda is bezár:(
Sajnos...
Igaz a kérdés nem teljesen ránk vonatkozik, mert az én fiam most novemberben lesz 3.
őt sem vették fel. :(
Nekünk azt mondták, folyamatosan érdeklődjünk a szülinapja körül, hátha van üresedés. Szerintem Te is próbáld hivogatni őket telefonon februárban!
Nem vették fel majd csak szeptembertől, de más abban sem nagyon bízok. Más körzetben meg körberöhögnek, hogy nem is oda tartozunk meg ott sincs hely.
Gyönyörű egy ország mondhatom, és még elvárnák hogy szüljön az ember....
Ez is érdekes dolog,mert én a minap tettem fel 1 kérdést,hohy hallottak-e az itt olvasó,kérdező anyukák,hogy állitólag változott a rendelet és a gyerekeket már 3 éves kor előtt felveszik az óvódába.A szobatisztaság a feltétele.Irták nekem sokan,hogyne,felveszik,van ahol eddig is felvették a 3 évnél fiatalabb gyerekeket.Itt meg sorban olvasom,nem vették fel a válaszolók gyerekeit..Most akkor hogy is van ez???????
Egyébként az én lányom majd jövő februárban lesz 3 és én is érdeklődtem még hónapokkal ezelőtt,hogy felvennék-e oviba idén szeptemberben,mikor 2,5 éves lesz,mert megyek vissza dolgozni és azt a választ kaptam,hogy nem.Igy maradt a bölcsi,fel is vették szerencsére.
Kedves kérdező,picit elirtad a kérdést,mert ha nem vették fel a gyerkőcőt,be se lehet iratni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!