Fiam 2 éves korától (márc. ) szeretnék vissza menni dolgozni, jövő héten tudok beszélni a volt főnökömmel. Mire számíthatok, mire készüljek?
Figyelt kérdés
Milyen esetben tudják elutasítani a munkába állásomat, stb...2011. nov. 6. 12:37
1/2 anonim válasza:
Szerintem vissza kell vegyenek, ráadásul a régi fizuddal + elmaradt fizuemelések, azonos munkakörbe. Úgy tudom a gyermek három éves koráig nem rúghatnak ki, nekem ezt mondta a kolléganőm pár hónapja.
2/2 anonim válasza:
MOndhatják, hogy nincs hely, ahová visszamenj, ez a kedvenc kifogás (és ajánlanak olyat, amit esélyed sincs elfogadni), de ne hagyd magad, ha köcsögök.
Ha nem tudnak azonos munkakört adni, akkor nem vagy köteles dolgozni, ekkor állásidőre járó bért kell fizessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!