Egy császáros, és egy sima szülés után jövő hétre előjegyeztek abortuszra, magzati szívhang leállás miatt. Milyen fájdalmakra számíthatok?
sajnálom. :(
én még nem szültem, de 4 hete volt missed ab-om. :(
feltettek a méhszájhoz tágítópálcikákat, hogy tágítsák a méhszájat. (gondolom azért mert szültél már azért neked is lesz ilyen) ez menstruációs görcsökhöz hasonlító fájásokat okozott, eléggé fájt, de nem vészes. gondolom a szülés fájdalmasabb sokkal. nekem ez 25 óráig volt, aztán fél órás műtét, ott altattak, semmit nem éreztem.
a lelki része sokkal sokkal sokkal rosszabb.
Valószínű, hogy a tágító pálcikára gondolt, bár nem értem, hogy ha sima úton is szültél,erre miért van szükség. A műtét után testi fájdalmakra nem kell számítanod. Gondolom szerettétek volna a babát, úgyhogy inkább a lelki része lesz nehezebb.
Azt sem értem miért kell 3 napig bent maradnod?! Mennyi idős terhes vagy/voltál? Mert, ha idősebb, mint 12 hetes, azt el tudom képzelni, hogy azért. De a gyógyszer, amit fel akar helyezni...azt nem értem!
Nem tudom, hány hetes vagy.
Küléföldön már bevett dolog, hogy gyógyszerrel indukálnak vetélést, nem pedig műszeresen. Sokkal kevesebb a fájdalom, a komplikáció. A későbbiekben is: a műszeres abortuszok után megnő a koraszülések és vetélések aránya, a gyógyszeresek utőn meg nem.
Már Magyarországon is engedélyezték a gyógyszeret terhességmegszakítást, de a kismamák nem tudnak róla, az orvosoknak meg nem nagyon érdekük, hogy reklámozzák. (Én se az abortuszt reklámozom, félreértés ne essék.)
Sajnálom, ami veled történt, gyors felépülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!