Mit fogok látni? Jövő héten megyek először UH-ra,7 hetesen. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Látszik ilyenkor valami a babából?A magán dokik meg szokták engedni, hogy bejöjjön a kispapa a vizsgálatra?2010. febr. 3. 11:30
1/7 anonim válasza:
en is 7 hetesen es par naposan megyek majd vizsgalatra.szerintem szivhang biztos lesz.egyebkent meg nagyon picike legtobb 1cm.sok mindent nem lehet latni meg ilyenkor. Biztos bemehet az apuka, felteve ha nem huvelyultrahang lesz, mivel ilyen pici meg.
2/7 A kérdező kommentje:
De, szerintem ilyenkor még csak hüvelyivel nézik. Ez azt jelenti, hogy nem biztos, hogy bejöhet a férjem?
2010. febr. 3. 11:37
3/7 anonim válasza:
Ha teged nem zavar,akkor bemehet siman szerintem.
4/7 anonim válasza:
Ha magánrendelőbe mész, tuti bemehet az apuka is. Egyébként egy kis "maszatot" fogsz látni a monitoron, pulzáló szívkezdeménnyel. Hatalmas élmény lesz!!! Ja, és a legtöbb orvos ilyenkor hüvelyi uh-t csinál, de attól simán bent lehet a párod is.
5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon várom, hogy lássam a kis maszatunkat!:))
Köszi a válaszokat!
2010. febr. 3. 11:42
6/7 anonim válasza:
Természetesen bemehet az apa, független attól, hogy hülvelyi uh lesz!!! Hidd el, az én férjem is nagyon meghatódott, merthogy látni fogod a picit úgy, hogy a fejét felismered majd, és látni-hallani fogod a nagyon gyors és erős szívverését a babának (130-180/perc!) A doki meg fogja mérni az embryot, még ennyi fog történni (az enyém 1 cm volt a 8. hét első napján).
7/7 anonim válasza:
Én épp 7 hetesen mentem először UH-ra, akkor 11 mm volt a baba, aki a petezsák bal sarkában lévő, kis, fehér, kerek pont volt. :) És már zakatolt a szíve. :)
Gratulálok a babához!!
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!