Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen 4D-n mire számíthatok?

24 hetesen 4D-n mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok mosolyra és örömkönnyekre ;)
2011. szept. 14. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor már minden látszik. Én tegnap voltam, a 27. hét elején. Minden nagyon szépen kivehető volt, egyértelmű volt a neme is. Láttuk hogyan mozgatja a kis ujjait, nagyokat nyelt, ásítozott, tekergette a fejét. Isteni volt!
2011. szept. 14. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a babádat egészben már nem fogod látni, csak mindig egy- egy részét; de már nagyon "babásnak" fog tűnni ;) Jó szórtakozást
2011. szept. 14. 11:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb.így fogod látni a kisbabádat.de az ultrahang előtt igyál meg egy kis kávét,mert nekem például végig aludt a kisfiam,de úgy hogy nem lehetett felébreszteni:) és mondta a doktornő hogy legközelebb ha megyünk hozzá igyak előtte egy kávét,tejeskávét csokit vagy amit szeretek,hogy biztosan ébren legyen.:)Boldog babavárást kívánok neked és jó mozizást! :) [link]
2011. szept. 14. 11:36
 5/5 Jubilee ***** válasza:
Mindkét terhességem során 24 hetesen voltam 4d-s ultrahangon. Nagyon szépen fog már látszani a kicsid, de még soványka lesz. :) Még nem olyan husisak, mint pár héttel később.
2011. szept. 14. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!