Mekkora babára számíthatok?
Egy nőgyógyásztól azt hallottam, hogy azt első babák 85%-ban a két szülő születési súlyának az átlagával születnek. Ez mennyire lehet igaz, azt nem tudom. Viszont ha igen... Én 3550g-voltam, a férjem 4650g... Kicsit félek... :)
26hkm :)
Az én lányom napra pontosan a 40. héten érkezett 4300 g-mal. Én 3400 g-mal, a párom 4200 g-mal született.
Na, átlagoljon a nőgyógyász...
Előző vagyok.
Jól megnyugtattalak, mi? :)
Na haragudj, nem idegesíteni akarlak, de amint látod, semmi értelme számolgatni, hogy hány kg lesz a baba.
Könnyű szülést Neked!
Ja, és egy rutinos szülésznő a terhességed vége felé ránézésre megmondja Neked, hogy mekkora lesz a babád.
Akkor leíroma mi példánkat. Én 3350g-mal, a párom 3630g-mal született. A kisfiam 4790g-mal látta meg a napvilágot. :-) Jól ledöbbentünk, bár számítottunk a 4kg-ra, de hogy majdnem 5kg?
Nem voltam cukros, semmi. A terhesség végig problémamentes volt. Nálunk apukám született 5kg feletti súllyal. A kisfiam egy az egyben (testalkat, járásmód, tánctudás, stb.) apukámra hasonlít.
Én 2800 gr, férjem 3700 gr volt.
Lányom 2800 gr, ikerfiaim (1 hónappal előbb születtek) 2,5 és 2 kg voltak.
férjem 2650, én 3600. Kislányom (első baba) 3600, kisfiam 4000g. Mindkettő 40. hét előtt ill után 2 nappal.
Én inkább azt vallom, h a mostani ételek, vitaminok hatására, az egészségesebb táplálkozás miatt kicsit nagyobb gyerekek születnek, mint annó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!