Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora növekedésre számíthato...

Mekkora növekedésre számíthatok a következő 3 hét alatt?

Figyelt kérdés
Ma voltam ultrahangon 37+2 napos vagyok,a mért adatok:BPD:95mm HC:338mm AC:338mm Femur:75mm Humerus:64,6mm becsült súly:3500gramm A súly ugye sokszor eltér,de mégis mire számítsak augusztus 13-ig?Az ilyenkor nem gond,hogy a lepény érettsége:GII-III?
2011. júl. 25. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Arra, hogy lehet hogy nem augusztus 13-a lesz a befutó, hanem előtte! :)

A méhlepény érettsége nem gond, még el tudja látni a babát (a terhesség vége felé amúgy is egyre meszesebb).

A súly meg kb. érték. Elméletileg a babák hetente ilyenkor 250-300g-t híznak, de ez nem mérvadó.

Ne nyugtalankodj, szép időszakot még a terhességből!

2011. júl. 25. 15:12
 2/4 A kérdező kommentje:
:-DKöszönöm!Valamiért én is azt gondolom,hogy előbb megszületik a kisfiunk)Az NST-én volt ma majdnem 40%-os értékem,de semmit nem éreztem.))
2011. júl. 25. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Lányom 37 hetes és pár napos adatai: BPD 94, FL 74, AC 340 mm. Becsült súly: 3400 gramm

Ő kivárta a 41. hetet és 3330 grammal, 54 centivel született. Úgyhogy nálam a becsült súlyt nagyon nem találták el!

Ha viszont nálad eltalálták a súlyt, akkor szerintem előbb fog jönni a babád, vagy pedig 4 kiló feletti lesz a kisfiú.

A lepény érettsége is normális már, hiszen már a vége felé jársz.

Könnyű szülést!

2011. júl. 25. 15:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Azt írták,hogy a csontozat után becslik a súlyt,lehet,hogy annyira nem is husis.))Én 3300g voltam párom 2700 amikor született,ezért csodálkoznék ha óriás bébink lenne)
2011. júl. 25. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!