Vajon mekkora babára számíthatok? Körülbelül mekkora lesz mikor megszületik, mekkora lesz a súlya?
A 26.-hetes uh szerint babám méretei!
Bpd:69mm.
HC:248 mm.
AC:223 mm.
FL 52 mm.
Becsült súly:1051 gramm.
Ezt nem lehet megmondani, maximum megtippelni, de mégis mi alapján?
Ezek a méretek egy hajszállal nagyobbak mint az átlag babák szoktak ilyenkor lenni, de attól még egyáltalán nem lehet megmondani hoyg mi lesz a végén, mert nem egyforma ütemben fejlődnek ilyenkor ababák, és ha genetikailag adott egy méret, akkor azt elééri akár hoyg is szólnak a statisztikák.
Minden jót, boldog babavárást!
Szia!
Nekem 27 hetesen volt a babám 1490 gr.
Most a 37 hetes uh szerint 3500 gr-ra becsülték, de mindig hozzá teszik, hogy +/- 250 gr!
Az első fiamat a 36. héten 2700 gr-ra becsülték, majd egy hét múlva megszületett 2400 gr-al
Nekem 26+1naposan: bpd 68, ofd 89, fl 47 és súly 900gramm.
Őt átlagosnak mondják, azaz olyan papírforma szerinti a mérete. A te babád max 1héttel nagyobb a méretei alapján szerintem- és biztos nem lesz óriási baba, max az átlagtól kicsit nagyobb.
Mondjuk sacc 3500-4000gramm között.
De majd írd meg ha meszületik, hogy mekkora lett!!
:)
Szia!
Nekem a 27 hetes uh szerint a babám 1340 gr volt :)
Kereken a 37. héten született meg 3210 gr-al :)
Ahhoz képest, hogy 3 héttel előbb érkezett azt mondták, hogy igen szép a súlya :)
Ha végig pocakban maradt volna akkor elértük volna a kb. 4 kg-os súlyt.
Nekem az már sok lett volna, így is eléggé nagy volt a téraránytalanság...nehéz szülés volt
(hozzám képest volt nagy a babám, amúgy nem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!