Mire számíthatok, ha 34 hetesen megszületik a babám?
Figyelt kérdés
Holnap kell befeküdnöm a kórházba, és akkor döntik el, hogy várhat-e még a szülés, vagy már a héten szülnöm kell.
Ma vagyok 34 hetes. Mennyire lesz kicsi, fejletlen, éretlen a babám?
2011. ápr. 4. 22:07
1/6 anonim válasza:
Több ismerősömnek is született babája 33 hetesen, igaz nem lettek nagy babák, de semmi különös problémájuk nem lett szerencsére, többet voltak kórházban szülés után.Remélhetőleg nálatok sem lesz semmi.Doki mit mond?És ha megkérdezhetem, miért kell befeküdni, esetleg indítani a szülést?
2011. ápr. 4. 22:11
2/6 anonim válasza:
Én veszélyeztetett voltam,ezért a koraszülésről beszélgettem a dokimmal.Azt mondta 32. hét után már nem szokott baj lenni,a baba elég érett,sokszor inkubátor sem kell már.
Ne aggódj,súlyra kisebb lesz,de azt idekint hamar behozza:)
Minden jót.
2011. ápr. 4. 22:16
3/6 A kérdező kommentje:
Ma voltam orvosnál, mert nagyon fájt ott lent, és a tükörből úgy láttam, hogy valami nem is stimmel. Tiszta ödéma vagyok, és már a lábam is elkezdett dagadni, illetve a vérnyomásom sem az igazi. nem magas, de ahhoz képest hogy nekem mindig 90/50 körül mozgott, most 120/80 volt. Befektet és kivizsgáltat. Mindenképpen császárral szülnék a 38-39. hét környékén, de lehet, hogy előrébb kell hozni az időpontot. Félek, nehogy a kicsi még éretlen legyen. :(
2011. ápr. 4. 22:17
4/6 anonim válasza:
Én 33.5hétre születtem 2300grammal.Inkubátorba sem tettek,minden rendben volt.Kisfiamat a 35.héten 2500grammra becsülték,de sikerült visszatartani még 2.5 hetet,így 2950grammal született.Szóval valószínüleg a becsült súly valós lehetet.Szerintem nem kell aggódni,nem lesz különösebb probléma a babáddal.Ide kint is szépen megnől majd,behozza a súlya lemaradását.Ne aggódj!
Szorítok nektek!20hós baba anyukája
2011. ápr. 4. 22:24
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Nem csak a koraszülés miatt aggódom, hanem az itthon maradó, iszonyat anyás 2,5 éves ördögfiókám miatt is.
2011. ápr. 4. 22:29
6/6 anonim válasza:
Én a 35. hétre szültem, 2250g lett a picim. Inkubátorban volt, 11napig voltunk kórházban. Most terhes vagyok 34hetes, és rettegek, hogy a 1.5éves Picimet itthon kellene hagynom egy újabb koraszülés miatt. Úgyhogy tökéletesen veled érzek. DE bízz benne, hogy semmi baj Odabent!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!