33 hetesek vagyunk, tegnap voltunk dokinál és a mérésék alapján 2500 gramm a kisfiam, mekkora növekedésre számíthatok a szülésig?
Szia!Az biztos,hogy nagy babád lesz.Nekem 31hetsen volt1450g.Pedig még csak most kezd el igazán növekedni a babod:)
32hetes kismami
Neked hasonló méretű a babád, mint az enyém. 28 hetesen voltam 4d-s uh-n és akkor volt 1500 gramm, a placentám még nullás volt. Nekem azt mondták, hogy a következő hetekre nyugodtan számolgathatok heti 250grammos növekedést, tekintve, hogy rendesen kapja a babám a táplálékot a placenta állapota miatt, tehát most kb mi is 2500 grammnál járhatunk. Statisztikai diagramm alapján nekem 4000-4100 grammos születési súlyt dobtak ki, de ez azt feltételezi, hogy a placentám nem kezd el rohamosan öregedni, aminek következtében a baba növekedése is lassulna, illetve kihordom végig.
Sok minden történhet, történik ott bent, mivel én sem vagyok kicsi (178 cm), így én nem is gondoltam, hogy kisebb babám lesz. De tény, hogy könnyebb lenne egy 3500 grammos babát megszülni, mint egy négy kilósat...
Köszi a válaszokat,remélem azért nem lesz túl nagy mert én természetes úton szeretnék szülni.
Boldog baba várást mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!