30 hetesen volt a babánk 1580 gramm, a végére mekkora babára számithatok? Nektek ebben az idöszakban mennyit mondtak?
Tök mindegy, hogy mennyit mondanak, mert ez csak becsült méret!
Nekem 3600-at mondtak a végén és 4450g-mal született a fiam. Majd egy kilót tévedtek csak!
Azta akkor szép nagy babátok lett :-) grtaulálok hozzá!igen tudom hogy nem lehet ezt pontosan csak azt mondják hogy nem lesz kicsi baba mert még igazán most kezd hizni idebennt.
köszönöm a válaszod
A lányom a 30 héten 1672 gramm volt, a végén 3950 grammal született akiírt napon.
Azt nem tudom anno a fiam mekkora volt, de ő 4,4 kilós lett:-))
Nekem 32 hetes uh-on mondták, hogy 2110 gramm. Azt mondta a szonográfus, hogy ha ugyanúgy eszek mint eddig, vagyis nem változtatok semmin, akkor a végéig kb. 200grammot hízik hetente. Ami azt jelenti, hogy kb. 4 kg-os lesz a kisfiam!!!
35+2 hetes km
Nekem a 31.héten 1670grammot mondtak, a 35.héten pedig 2470grammot! Mindenki azzal ilyeszgetett, hogy pici a hasam, s bioztos pici a baba is, de mondták hogy ez teljesen átlagos súly ennyi idősen!
Az utolsó egy hónapban átlagosan heti 200grammot híznak a babók! De persze ez enm szentírás!
23:19-es vagyok
Lányom 37+1 héten 3301 gramm volt, fiam 37+6-on 3600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!