Mekkora születési súlyra számíthatok, ha a 37 hetes terhesen az UH-on 3320 g-ot becsültek?
szia
a kilencedik hónapban a magzat súlya általában 250 gr-ot nő hetente, tehát neked 3 heted van hátra, azaz: 4070 gr, íg.
ez a hivatalos , de szerintem mindenkinél egyén függő a növekedés, meg mi van ha a 39. héten már megakar születni a babócád :)
jó egészséget nektek, könnyű szülést
Köszönöm szépen a válaszod! Még a 4070 is talán oks, négy kiló felett nem nagyon szülhetném meg, mert az elsőm császár volt. Pedig jobb lenne természetesen ezt a másodikat:)
Szoktak tévedni ezeknél a becsléseknél? Tapasztalatok?
Szia.
Nekem a 37.héten 2890gr-ot mértek...
aztán a múlt héten szerdán 39+3naposan lett meg a kisfiam
3670gr lett... biztosan nem volt jó mérve :)
nekem végig jól mérték, mármint a becsült adatok grammra pontosan bejöttek. A 36. héten becsülték 3220 grammra, és a 40+2 héten megszületett plussz bő 1 kg-mal, 4330 grammal.
De tényleg van, akinek elmérik. Nekem bejött ez a becsléses dolog. Valahol a 3,5 -4 kg közöttire készülj, de nekem pl nem jelentett semmit, hogy nagy baba, 2 óra vajúdás után, 5. nyomásra kint volt, igaz, van jól csípőm, bár nem átlagfeletti, a 80 kg-omhoz pont arányos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!