Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 23 hetesen +4kg van rajtam...

Ha 23 hetesen +4kg van rajtam akkor mennyire számíthatok még?

Figyelt kérdés

A védőnő azt mondta tegnap, hogy nagyon vigyázzak, mert ez 23 hetesen SOK!

Nagy a hasam, máshová sz.tem nem híztam :O

Ha most + 4 kg van rajtam akkor szerintetek mennyivel fogom befejezni a terhességet?

Ne értsen félre senki...nem érdekel az sem ha + 15kg lesz a vége. Azt eszem, mint eddig, csak sokkal több gyümit eszem a vitaminok miatt.

Most a baba a fontos, de rosszul esett amit a védőnő mondott :( :(

2011. júl. 27. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez azért nem mérvadó, mert én az első 20 hétben egy dekát nem híztam, aztán a 21-24. hétben 3 kg-ot, aztán a 28. hétig semennyit, most járok a 33.hétben, és a 28.óta feljött 2 kg.

Szóval nem feltétlenül fogsz egyfolytában hízni te sem.

2011. júl. 27. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 23 hetes koromra már 8 kilónál jártam :(

(mondjuk mikor eldöntöttük, hiogy jöhet a baba, akkor tettem le a cigit, és hát 4 hét múlva sikerült, így nekem a közeti doki arra is fogta a több hízást!)

Nekem a vége 21 kilólett :(

Igaz 19 hós a lányom de csak másfél éves korára tudtam visszafogyni (már kevesebb vagyok mint voltam),de ő még szopik és amíg nagyon fontos volt neki a cici, addig nem fogyóztam!14 hós volt mikor elkezdtem így 4 hó alatt fogytam le 14 kilót! (mozgás kaja)

Többet is szeretnék, mert már úgy bele jöttem,de remélhetőleg úton a kistesó!Így pihenek a fogyóval!

Arra vigyázz a sok gyümivel inkább délelőtt edd őket,mert nagyon sok cukor van benne :) ÉS lehetőleg inni ásványvizet igyál, és ne gyümileveket!

Ezek csak az első terhességemből származó tapasztalataim!

Remélem amost a másodikkal már max 8-10 kilót fogok híinz!az le is megy szüléssel!

Én 12 kilóval lettem kevesebb a szülés után! (amúgy a szopi alatt is híztam sajnos) 4 kiló volt a lányom!

Minden jót kívánok!

Én mondjuk nem nagyon adtam a védőnő szavára, sok rossz tapasztalat miatt!

2011. júl. 27. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani,hoyg mennyi lesz még,de azt igazolnni tudom,hoyg a harmadik trimeszterben a levegővételtől is szaladnak fela kilók.

Én 23 hetesen már 10 kilónál tartottam,és a vége 25 lett ami nagyon sok!

4 kg nem sok,én inkább ideálisnak mondanám.

2011. júl. 27. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok a +4kg 23. hétre. Én 21 vagyok +4 kg-mal, és a 18-19. hétig max 1-1,5 kg-ot híztam. Nyilvánvalóan ahogy elkezdett nőni a hasam nekem is, akkor mutatott többet a mérleg. És a védőnő nekem is mondta, hogy ilyen tempóban azért ne hízzak, mert nem lesz jó. Múltkor meg azt mondta, hogy jól nézek ki, látszik, hogy csak hasra ment súly. Mellesleg 1,5- 2 évvel idősebb nálam, gyereke nincsen, szerintem még a szüleivel él,husisabb is nálam még így is...szóval ne ő mondja meg. Semmivel nem eszem többet mint eddig, amúgy meg ha lesz rajtam felesleg, majd megoldom szülés után, elég erős önkontrolom van, hogy le is tudjam adni. Lényeg a lényeg, ne is foglalkozz vele, ha tényleg nem eszel többet, és látod hogy nő a hasad és ezért gyarapodik a súlyod(szerintem) :)
2011. júl. 27. 09:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kicsit megnyugodtam :)

Tegnap azért volt egy kis sírás a férjemnek, mert tényleg Rosszul esett amit a védőnő mondott (főleg ahogy mondta) :(

Én is úgy vagyok vele, hogy majd a szülés után lemegy, ha mégis sok lesz a vége.

Még egyszer köszönöm Csajok, hogy írtatok!

2011. júl. 27. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző terhességemnél a 24. hétre 6 kg-t híztam ,a vége 13 lett ami pár hónap alatt lement.Most 24 hetesen 4 kg plussznál járok,szerintem egyáltalán nem sok.Ez az a többlet ami még gond nélkül leadható.
2011. júl. 27. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút de nem sok ez a +4 kg. Én tegnap voltam a védőnőnél és 25 hét alatt +6 kg van rajtam, és azt mondta hogy ez összességében teljesen jó. Úgyhogy ne aggódj emiatt, nem sokat híztál eddig.

Én is megeszem amit épp enni akarok, ha csoki akkor azt eszem, nem fogom magamtól megvonni. :))) Na jó túlzásba sem viszem :)))

2011. júl. 27. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Én 24-25. héten vagyok, és plusz 4-nél járok. Pedig annyit eszek, mint egy ló.
2011. júl. 27. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!