Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy fiú költ több 1000 Ft-ot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú költ több 1000 Ft-ot egy "havercsajra"? Olyanra gondolok, hogy kajálni viszi, Állatkertbe.

Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem a rád költött pénz mennyisége alapján kéne eldönteni, hogy érdekled-e, mint nő, hanem ha az eltöltött idő alatt figyelsz a reakcióira, akkor már tudnád.

Amúgy, ha nem gazdag, akkor valószínűleg nem költene ennyit csak egy barátra. Bár elképzelhető esetenként még az is.

2011. nov. 29. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Dolgozik a srác, azaz van fizetése? Mióta vagytok haverok, barátok?

Ezek mind fontos kérdések, mert ha sulis és szinte összes zsebpénzét rád költi akkor nem biztos hogy elég neki a haverság, talán már beléd szeretett. Ha dolgozik akkor egy-egy ezrest túlél virágra, hamburgerre, állatkertre, mozira stb. Akkor egyszerűen csak jól érzi magát veled, s azt akarja jól érezd magad te is.

2011. nov. 29. 11:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Barátnak az ember nem fizeti a kiadásait, max egy májkrém vagy ilyen erejéig.
2011. nov. 29. 11:50
 4/11 A kérdező kommentje:
Mindketten dolgozunk,és sok a közös program, de közösen fizetünk,van h ő van h én.
2011. nov. 29. 11:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Én ha éppen jól megy akkor gond nélkül fizetem a kaját haveroknak ha elmegyünk valahova, vagy a mozit. Máskor meg ők fizetnek, szerintem nem ügy.
2011. nov. 29. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
"havercsajra" én nem csak ezer forintot lennék hajlandó költeni... Simán kifizetném helyette a kosztot, amit elfogyaszt valahol vagy a belépőt olyan helyre, ahova én hívtam . Bár kétségtelen, hogy aki csak haverként tekint rám is, az nem feltétlen fogadná el ezt a gesztus tőlem. Szóval én ebből azt venném le, hogy tetszem neki és nem azt, hogy ő nekem.
2011. nov. 29. 12:04
 7/11 A kérdező kommentje:
A kérdés lényege az lenne, hogy talán tetszem neki, és azért szervezi ezeket a programokat kettőnknek,mert én azt hallottam egy fiútól h akárkire nem költene pénzt.
2011. nov. 29. 12:11
 8/11 anonim ***** válasza:

ma 11:50 Gyönyörű barátaid lehetnek...

A kérdezőnek: igen, ez elképzelhető. Ebből ne vonj le semmilyen következtetést, de szerintem nem is ebből kellene. Hanem abból, ahogy viselkedik.

Ahogy hozzád ér, ahogy rád néz, ahogy figyel rád, fejben tartja a dolgaidat: mit szeretsz, mit nem; figyel a problémáidra vagy sem. Segít megoldani azokat? Stb.stb.stb...

2011. nov. 29. 12:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Még nem ismerjük annyira jól egymást,de ezek alatt a programok alatt sokat megtudtunk a másikról.Rengeteget nevetünk együtt,sokszor megsimogat, és állítása szerint szeret velem lenni.
2011. nov. 29. 12:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is költök a "havercsajomra", mittudomén elmegyünk enni, akkor nem kezdem el, hogy porciózza ki az adagot.

Megbeszéltük, hogy ha éppen el van eresztve, akkor adhat bele, de nem várom el.

2011. nov. 29. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!