Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleink miért nem értik...

A szüleink miért nem értik meg, hogy mi ELVBŐL nem akarunk soha gyereket?

Figyelt kérdés

Se én,se a testvérem nem akarunk gyereket egy ilyen világban,így nem lesz unokájuk.

Mindig azt mondják,hogy megfogjuk bánni.

Szerintem pedig bőven nehéz az élet gyerek nélkül is.

2015. nov. 17. 23:31
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/121 anonim ***** válasza:
32%
Én is csak röhögni tudok.
2015. nov. 19. 06:43
 92/121 anonim ***** válasza:
32%

De ilyen mentalitással jobb is, ha nem akarsz szülni.

Ez csak szimpla evolúció :)

2015. nov. 19. 06:44
 93/121 anonim ***** válasza:
26%

16:37

Nem d_gásból lettem, hanem szeretkezésből, tervezett gyerek voltam.

Sajnálom, hogy neked nem volt jó gyerekkorod, mi sem mannát ettünk, albérletben éltünk, de szeretetteljes családban éltem.

Aki nem születik meg, nyilván nem érez. :)))) De aki megszületik, őt te segítetted hozzá, hogy átélhesse ezeket.

Jó, majd akkor szólok a szüleimnek, testvéremnek, páromnak, meg a párom és az én nagymamámnak, hogy rendezzünk vmi romantikus filmet, mert a mai világban a mi felfogásunk egyenlő egy óriási rózsaszín vattacukorral. ;)

2015. nov. 19. 07:08
 94/121 anonim ***** válasza:
70%
"Ez csak szimpla evolúció :)" - hát ja, szerintem a Kérdező, és a vele egyetértők is ilyesmiben bíznak - én mindenképp. Ugyanis ha ez tömegjelenség (márpedig Európában és az USA angolszász népességében ez nagyon erős trend) akkor ez civilizációs szinten is működik... és csak marginalizálódik előbb-utóbb az egoista-individualista "csak éééén és az éééén gyerekem" civilizáció és értékrend.
2015. nov. 19. 09:38
 95/121 anonim ***** válasza:
12%

Nullák az érveid.

Nekem az tűnik fel, hogy tudat alatt élvezed azt hogy a média által rettegésben élsz. Ez is a céljuk. Gondolom nagyon rendszeres hírfüggő vagy. Ezt az egész helyzetet pedig arra használod fel, hogy megerősítést nyerj, hogy egy ilyen világba nem szülhetek gyereket.

Ennyi erővel mindig, mindenki találhatott volna valami indokot, hogy ne legyen gyereke, és akkor te sem, és én sem léteznénk.

A média általi rettegésen keresztül

2015. nov. 19. 12:50
 96/121 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy nem néz híradót a kérdező. Még tévét se nagyon. Ettől függetlenül aki nem hülye, nem vak, és babaházban él, pontosan tudja mennyire kifordult, bizonytalan világban élünk. Lehet, hogy ez régen is így volt. De ez nem vigasz a jelenlegi helyzetre. Pl. én soha nem nézek semmiféle híradót. Tévét sem. Tehát senki, főleg nem a média...nem tart rettegésben. Ettől függetlenül nem akarok gyereket, mert ez a világ gáz. Persze nem ez az elsődleges indokom, de ez is benne van a pakliban.
2015. nov. 19. 13:36
 97/121 anonim ***** válasza:
14%
gáz ez a világ,de ennyi erővel akkor már rég kihalt volna az emberiség, ugyanis természetünk velejárója, hogy mindig gáz helyzeteket teremtük és folyton vagy háborút generálunk vagy betegséget terjesztünk vagy csak a felső tíz ezer jut élelemhez. ezek folyton ismétlik magukat és őszintén aki nekem ezzel az érvvel jön az valójában csak meg akarja valamivel erősíteni miért nem vállal gyereket, ahelyett hogy kimondaná "csak mert nem akarok"...
2015. nov. 19. 13:50
 98/121 anonim ***** válasza:
19%
"Ettől függetlenül nem akarok gyereket, mert ez a világ gáz. " - És ha szabad megkérdeznem 96, miért élsz? Mi éltet? Vagy mindig szidod a szüleidet, hogy ide belevetettek?
2015. nov. 19. 14:25
 99/121 A kérdező kommentje:

Elég buta kérdés,hogy miért él vagy én miért élek.

Azért,mert megszülettünk.Az,hogy megszületsz nem a te döntésed,az viszont,hogy szaporodsz,a te döntésed.

Ennyire egyszerű.

Mi éltet?Hát tudnék sok dolgot sorolni,van mivel lefoglaljam magam,elhiheted.

Engem nem zavar,hogy más gyereket akar,az ő dolga.

Én csak leírtam a véleményemet.

Nem hinném,hogy ez tömegjelenség lesz,vagy miattam és az ilyen emberek miatt halna ki az emberiség.

Az emberiség sokkal hamarabb fog kihalni amiatt az ÉNközpontúság miatt,ami most zajlik.

Tudatosan rongálja az ember a környezetét a minél nagyobb jólétért.

És egyesek életre hívnak még több gyereket maguk helyett is,hogy még több ilyen pénzéhes ember rongálja a Földet.

Csak az a baj,hogy nem csak ők,hanem az egész emberiség és élővilág szívja meg,nem csak ők.

Lásd!Minden embernek alapigénye,hogy autót vezessen,pl.

Senki nem akar busszal járni.Mert ne pont ő,nem pont ő.

2015. nov. 19. 17:23
 100/121 anonim ***** válasza:
20%

Addig oké, hogy nem akarsz kölköt, (ne is legyen, operáltasd át magad), az is oké, hogy lenullázod, aki más véleményen van,

de hogy lehetsz ilyen aljas, hogy lehet a szívedben ennyi gennyes gyűlölet az emberek iránt:

"És egyesek életre hívnak még több gyereket maguk helyett is,hogy még több ilyen pénzéhes ember rongálja a Földet. "

2015. nov. 19. 19:14
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!