A szüleink miért nem értik meg, hogy mi ELVBŐL nem akarunk soha gyereket?
Se én,se a testvérem nem akarunk gyereket egy ilyen világban,így nem lesz unokájuk.
Mindig azt mondják,hogy megfogjuk bánni.
Szerintem pedig bőven nehéz az élet gyerek nélkül is.
07:08
":)))) De aki megszületik, őt te segítetted hozzá, hogy átélhesse ezeket. "
Ő és ezzel most mit kéne kezdenem? Ez lett volna a jolly jokered? Hm, nem, nem érzek semmit továbbra sem. Akkor én most egy szr ember vagyok? Pedig nekem semmi bajom az élettel, meg dinnyét is szeretek enni, de ettől még nem lobbant fel bennem az olthatatlan vágy a gyerekcsinálásra. Remélem nem gondolod hogy másoknak is ezért kéne szülnie. Ehhez kissé komolyabb okok kellenek.
Amúgy meg most lehet valami meglepőt mondok a kis világodban, de nem mindenkit szeretnek a szülei. Meg nem tudom te hogy vagy vele, de az én szüleim szeretete sajnos nem fizette ki a számlát hogy ne kapcsolják télen a fűtést, meg kaját sem lehetett venni rajta vagy a szakadt ruhák helyett másikat. Szóval oké, elhiszem, hogy te hálás vagy, de az miért legyen hálás akit nem terveztek/nem szerettek / nem láttak el megfelelően?
Mintha valami istenek lennének, hogy még akkor is nekik kelljen hálálkodnom amikor dinnyét eszek. Ez kb olyan, mint amikor itt osztják azt észt a fiataloknak, hogy legyenek hálásak amiért a szüleik etetik őket meg van tető a fejük fölött. Hát nem! Ha úgy döntöttek, hogy gyereket csinálnak akkor ez mind a kötelességük, úgy ahogy az általad felsorolt apró örömök biztosítása is!
Bocs, de te tök hülye vagy, hogy csak a dinnyéig jutottál a mondandómmal. :))
Nincs erőm tovább vitatkozni, nem tehetek róla, hogy van, aki a semmire szül, meg arról sem tehetek, hogy valaki csak becsúszott, aztán annyira lusta volt az anyja, hogy időben elmenjen abortuszra.
Van barátnőm, akinek borzasztó gyerekkora volt alkoholista apával, aki verte is, meg minimálbéres anyával.
Most mégis boldog házasságban él, 8 hónapos babával, saját lakással.
Nektek valami nagyon nagy baj van a fejetekben. Én sem attól vagyok boldog, mert zabálhatom a 10 kilós dinnyét. Csak míg engem dinnyeevés közben örömmel tölt el, hogy hideg, vagy egész finom, addig ti dinnyeevés közben azon keseregtek, hogy mennyi mag van benne, vagy milyen fakó színű.
[link] mert nagyon igaz.
Pedig kell magyarázkodni,mert az emberek elég sokszor tolakodóan rákérdeznek.
Én senkitől nem kérdezem meg,aki gyereket vállalt,hogy miért vállalta.
Érdekes módon,ha nincs,akkor azt többen szeretik megkérdezni,meg,hogy miért nincs.
Nem tudom nekem ez a dinnyeevős hasonlat kicsit fura.
Mármint úgy állítod be,mintha a szülők valami istenek lennének,és ők döntenék el,hogy TE szüless meg,te termékenyülj meg,abból a sok millió petesejtből.
Ezek mind a véletlen művei.Ugyanúgy az is,hogy apád mikor volt kanos,ha 10 perccel később,akkor lehet nem te születsz meg,hanem más:D
Apám is szokott ilyet mondani,hogy a szülei "életet adtak neki".
Hát nem tudom,nekem ez nem állja meg a helyét.
A legtöbb gyerek azért születik,mert ha a szülőknek dughatnékjuk volt.Ennek meg ugye X esetben van egy mellékterméke.
Jó most abba nem menjünk bele,hogy ki tervezi ezt tudatosan meg ki nem.A lényeg,hogy az ember nem egy istenség,hogy ezt irányíthassa.
Kb olyan,mintha a Napnak lennél hálás,hogy süt.
A Nap is egyszer véletlenszerűen keletkezett a világűrben.
Érdekes ismerőseid lehetnek Kérdező, ha azt feltételezed róluk, hogy csak azért van gyerekük, mert dughatnékuk támadt.
Azért ezeket a dolgokat a normális z emberek többsége megtervezi előre.
Ma már számtalan módja van annak, hogy ne legyen minden esetben gyerek a dologból.
15:59
Szerintem neked van valami nagy a baj a fejeddel. Én sehol sem mondtam, hogy nekem személy szerint bajom van az élettel. Azért beszéltem ezekről a rossz dolgokról, mert a te kommented olyan volt, mintha fel sem fognád, hogy nem csak ez a rózsaszín ködös tökéletes élet létezik.
Én szeretek élni és szerintem sem egészséges a érdező gondolkozása. Azonban neked nincs jogod azéret minőséíteni, hogy nem akar gyereket! A te ismerősöd most boldog, egészségére. De mi a francból gondolod, hogy mindenki más is csak akkor lehet boldog ha szaporodik?
51: Ezt úgy írod, te kéne megengedd neki kegyet gyakorlova, hogy ne legyen gyereke, és ehhez olyan ÉRVEKET kell felhoznia neked, hogy TE belásd, hogy oké, nagy keggyel megengedem neked, hogy te kivétel légy és ne szülj.
Pedig hát pont nulla jogod van véleményezni is, hogy más hogyan él, hogyan dönt, miket csinál. Access denied. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!