Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kidobáljam a lányom animés...

Kidobáljam a lányom animés cuccait? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A lányom már 22 éves, de még mindig animéket néz, animés újságokat meg képregényeket vesz, van neki egy rakás belőle, azon kívül van animés pólója, poszterei, plüsse, kulcstartója, kitűzője stb. Arra gondoltam, hogy kidobálom őket, mert engem nagyon zavar, hogy felnőtt fejjel ilyen gyerekes hülyeségekkel van elfoglalva. Egyszer már megfenyegettem, hogy ki lesznek dobálva az ilyen cuccai,de rettenetesen kikelt magából. Mit gondoltok? Megtegyem?

2015. jún. 26. 19:49
 71/99 anonim ***** válasza:
98%

+ pont az utolsónak.

Egyszer elküldtem egy motivációs animét egy depressziós lánynak, és erőt merített belőle, majd kigyógyult pszichiáter, meg pszichológus segítsége nélkül a betegségéből.

Attól hogy rajzolt, még elég sok üzenetet átadhat, motiválhat, meg segíthet.

Sokkal jobb, mint egy hülye sorozat a TV-ben.

Ne térjünk el a témától, szerintem ne próbálkozz a cuccai eldobásával, ez nem elfeledendő dolog, nagyon meg fog haragudni.

2015. jún. 27. 08:49
 72/99 anonim ***** válasza:
93%
69#-nek, bocsánat.
2015. jún. 27. 08:49
 73/99 anonim ***** válasza:
43%

Munka mellett nehéz lenne megoldani az egész napot. :)

De ez már legyen az én gondom.

2015. jún. 27. 08:54
 74/99 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de Éjjel Nappal Budapestet soha inkább kidobom a tévém.
2015. jún. 27. 08:58
 75/99 anonim ***** válasza:
90%
36 évesen anime-t fordítok .Szerintem ne.
2015. jún. 27. 10:25
 76/99 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom neked kedves kérdező, hogy az animék nem csak gyerekeknek való, vannak különböző műfajai. Ne legyél már ennyire primitív, hogy kidobnád a cuccait. Más bélyegeket gyűjt, ő animés dolgokat.
2015. jún. 27. 11:04
 77/99 anonim ***** válasza:
98%

És ha ő dobálná ki a Te ruháidat vagy dísztárgyaidat, mert nem tetszenek neki???

Én 29 évesen szeretem az animés dolgokat. Párom 32, ő is szereti. Nekünk is vannak ilyen képregényeink. És? Ha valaki beleköt, lesz.arjuk.

A lányod 22 éves, felnőtt, azt gyűjt és nézeget, amit akar! Ha Te nem szimpatizálsz velük, akkor ne menj a szobájába. Megértem a lányodat, hogy ki van bukva rád!

29L

2015. jún. 27. 11:32
 78/99 anonim ***** válasza:
100%

26 évesen és is nagy anime, manga és japán fan vagyok. Ezért nem kell bántani senkit. Én nem tartom gyerekesnek, kár, hogy Japánban élünk, ott ez teljesen elfogadott. A másik, hogy ezek nem mesék, a legtöbb manga és anime nem is gyerekeknek, hanem felnőtteknek szól, gyakran nehéz témákkal. Csak hát ezt sokan nem tudják.

Ha valaki emiatt gyerekesnek tart, akkor sajnálom, foglalkozzon a maga dolgával, jobb így, mint 26 évesen túlkomolykodó fap_nának lenni.

2015. jún. 27. 12:27
 79/99 anonim ***** válasza:
*kár, hogy nem Japánban élünk
2015. jún. 27. 12:33
 80/99 anonim ***** válasza:
60%
Az jobb lesz, ha a lányod egy megtört "felnőtt" ember lesz? Amúgy megnyugtatlak, nem ő az egyetlen, aki ilyen idősen animéket néz, van, aki még 30 évesen is.:)
2015. jún. 27. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!