Kidobáljam a lányom animés cuccait? Mit gondoltok?
+ pont az utolsónak.
Egyszer elküldtem egy motivációs animét egy depressziós lánynak, és erőt merített belőle, majd kigyógyult pszichiáter, meg pszichológus segítsége nélkül a betegségéből.
Attól hogy rajzolt, még elég sok üzenetet átadhat, motiválhat, meg segíthet.
Sokkal jobb, mint egy hülye sorozat a TV-ben.
Ne térjünk el a témától, szerintem ne próbálkozz a cuccai eldobásával, ez nem elfeledendő dolog, nagyon meg fog haragudni.
Munka mellett nehéz lenne megoldani az egész napot. :)
De ez már legyen az én gondom.
És ha ő dobálná ki a Te ruháidat vagy dísztárgyaidat, mert nem tetszenek neki???
Én 29 évesen szeretem az animés dolgokat. Párom 32, ő is szereti. Nekünk is vannak ilyen képregényeink. És? Ha valaki beleköt, lesz.arjuk.
A lányod 22 éves, felnőtt, azt gyűjt és nézeget, amit akar! Ha Te nem szimpatizálsz velük, akkor ne menj a szobájába. Megértem a lányodat, hogy ki van bukva rád!
29L
26 évesen és is nagy anime, manga és japán fan vagyok. Ezért nem kell bántani senkit. Én nem tartom gyerekesnek, kár, hogy Japánban élünk, ott ez teljesen elfogadott. A másik, hogy ezek nem mesék, a legtöbb manga és anime nem is gyerekeknek, hanem felnőtteknek szól, gyakran nehéz témákkal. Csak hát ezt sokan nem tudják.
Ha valaki emiatt gyerekesnek tart, akkor sajnálom, foglalkozzon a maga dolgával, jobb így, mint 26 évesen túlkomolykodó fap_nának lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!