Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom felejteni a szerelmemet! Kidobáljam a hozzá fűződő dolgaimat?
Ahogy jónak látod. Ennyi idősen még én is kidobáltam sok mindent. Így felnőtt fejjel meg már azt gondolom, elég lett volna elrakni őket. Nemrég találtam meg néhány fiatalkori szerelmes levelet és olyan jókat mosolyogtam rajtuk! :)
De ha te úgy érzed, hogy jót tesz a lelkednek, nyugodtan szabadulj meg az emlékektől.
Nekünk volt egy szép, fém dobozunk. Aztán fél évig tartogattam. Mindig belebotlottam. Épp kidobni terveztem, amikor valahogy kiderült, hogy egy kedves szaktársam(lány) gyűjti a fém dobozkákat, mert szereti. Úgyhogy neki adtam. Ennek nagyon örültem, nem kell kidobni sem és tudom, hogy valaki örül neki, boldog tulajdonosa. Tudom, hogy bármikor visszakérhetném, így nem érzem, hogy minden visszafordíthatatlan. Ugyanakkor nem nézegethetem bármikor és magamat ismerve, ha nagyon akarnám sem lenne pofám visszakérni.:)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!