Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kidobáljam a lányom animés...

Kidobáljam a lányom animés cuccait? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A lányom már 22 éves, de még mindig animéket néz, animés újságokat meg képregényeket vesz, van neki egy rakás belőle, azon kívül van animés pólója, poszterei, plüsse, kulcstartója, kitűzője stb. Arra gondoltam, hogy kidobálom őket, mert engem nagyon zavar, hogy felnőtt fejjel ilyen gyerekes hülyeségekkel van elfoglalva. Egyszer már megfenyegettem, hogy ki lesznek dobálva az ilyen cuccai,de rettenetesen kikelt magából. Mit gondoltok? Megtegyem?

2015. jún. 26. 19:49
 41/99 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, nem olvasom végig a kommenteket, de muszáj válaszolnom. A lányodhoz hasonló korú lány vagyok én is, és bár nem animés, de "fangirl", ami hasonló szintű rajongást jelent, csak éppen filmek és sorozatok iránt. Ha a szüleim ki akarnák dobni a fancuccaimat, szerintem nagyon kiakadnék és azonnal elköltöznék ( ja, és az a minimum, hogy vissza sem nézek soha az életben). Lehet, hogy te nem tudod elképzelni, hogy miért fontos ez neki, de tisztelhetnéd annyira, hogy ne fenyegesd ilyesmivel. Egyébként is, el sem hinnéd, mennyit jelenthet valakinek egy-egy képregény, film, rajzfilm, anime, könyv, sorozat, akármi. Nekem konkrétan az egész életemet változtatták meg a történetek. Ha ki akarsz dobni valamit, ami fontos neki, azzal azt üzened, hogy telibe szarod az érzéseit, az életét, a véleményét, az egész lényéd. Gratulálok, öt csillagos anya vagy -.-"
2015. jún. 26. 20:32
 42/99 anonim ***** válasza:
88%
A saját pénzén vette. Ha jól tudom be is perelhet azért amiért kidobtad.
2015. jún. 26. 20:33
 43/99 anonim ***** válasza:
91%
*lényét (előző előtti voltam :D)
2015. jún. 26. 20:35
 44/99 A kérdező kommentje:
Jól van akkor nem dobálom ki. Nem tudom miért akadtatok ki ennyire...
2015. jún. 26. 20:39
 45/99 anonim ***** válasza:
95%

Elmagyaráztam, miért akadtam ki (41. vagyok).

De gondolj bele: neked hogy esne, ha valaki kidobná a legfontosabb tárgyaidat, csak azért, mert szerinte hülyeség?

2015. jún. 26. 20:40
 46/99 anonim ***** válasza:
96%

:) Nagyon helyes, ha már fél Magyarország a lányodért aggódik, örülök, hogy beláttad, hogy rossz döntés lenne.

Ügyi

2015. jún. 26. 20:41
 47/99 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező!

Nem is az a lényeg, hogy hány éves és kinek a pénzén vette.. egy kisgyerekkel sem csinálnék ilyesmit, nem felnőtt gyerekemmel.. ez rosszabb, mint a levéltitok megsértése.. ha jobban belegondolunk, fogalmad nincs a lányodról, miért pont ezt csinálja, vajon mit helyettesít vele.. tartsuk tiszteletben a másik minden magán jellegű dolgát, főleg, ha nem árt vele senkinek..

szoktál vele felnőttként beszélgetni, vagy csak a kritikát kapja tőled? és valóban csak örülni lehet, hogy nem bandázik, nem züllött el, mert nem figyelnek rá..

2015. jún. 26. 20:48
 48/99 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem, miért fáj az neked, hogy ezeket szereti és gyűjti! Az jobb lenne, ha mindenhol méretes műf***ok hevernének, mert az már 18 éven felüli kategória?

Mindenkinek más hobbija van. Én egészen kicsi koromban elkezdtem gyűjteni az elefántos tárgyakat, még jóval a nagy elefánt imádat előtt. Most 33 évesen tele vagyok elefántos cuccal, amiket a mai napig imádok és gyűjtök. Ezek egy része hasznos (konyharuha, terítő, ágynemű huzat, üvegnyitó st.) a többi csak porfogó (szobrocska, falmatrica, festmény). A párom kanalakat gyűjt. Van már egy halom szépen bedobozolva. Hogy ennek mi értelme van? Igazából semmi, mert egy élet is kevés lenne, hogy a családunk ennyi kanalat elkoptasson, de őt boldoggá teszi, ha ráakad egy újabb neki tetsző darabra.

Ezeknek a dolgoknak csak az a lényege, hogy az ember lelke örül nekik. Ettől még tökéletesen boldog családi életünk van, a hobbink nem akadályozott minket a pártalálásban és a gyermekvállalásban sem.

Csak akkor dobáld ki a lányod cuccait, ha azt szeretnéd, hogy egy életre tüske maradjon benne és még sok-sok évvel később is eszébe jusson ez a húzásod. Attól mert te most "megszabadítod a gyerekes hülyeségektől", még nem fog kicserélődni és pl a kötésminták vagy a gasztronómia után ugyanilyen hévvel érdeklődni, azt viszont elérheted, hogy soha az életben ne bízzon meg úgy benned mint eddig.

2015. jún. 26. 20:50
 49/99 anonim ***** válasza:
81%
Viszont ha a lányod Zsanett és az anime miatt nem megy a szökőkúthoz akkor dobáljad ki a cuccot. :D
2015. jún. 26. 20:51
 50/99 anonim ***** válasza:
98%

"Gondoltam kidobom a cuccait, kidühöngi magát 1-2 nap alatt aztán elfelejti ezt az egész hülyeséget."

NEM felejti el, újból megveszi, vagy olyan más hobbit keres, ami neked szintén értelmetlen.

2015. jún. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!