Kidobáljam a lányom animés cuccait? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A lányom már 22 éves, de még mindig animéket néz, animés újságokat meg képregényeket vesz, van neki egy rakás belőle, azon kívül van animés pólója, poszterei, plüsse, kulcstartója, kitűzője stb. Arra gondoltam, hogy kidobálom őket, mert engem nagyon zavar, hogy felnőtt fejjel ilyen gyerekes hülyeségekkel van elfoglalva. Egyszer már megfenyegettem, hogy ki lesznek dobálva az ilyen cuccai,de rettenetesen kikelt magából. Mit gondoltok? Megtegyem?2015. jún. 26. 19:49
1/99 anonim válasza:
Kitalálom! Elvált "anya" vagy:-)
3/99 A kérdező kommentje:
Hajlandóságot se mutat arra, hogy leszokjon az ilyen agresszív hülyeségek bámulásáról.
2015. jún. 26. 19:52
4/99 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elvált.
2015. jún. 26. 19:53
5/99 anonim válasza:
te mit képzelsz magadról? :D
remélem nem tartod anyának magad.
NE dobd ki, semmi közöd hozzá. nem az összes anime agresszív, és nem csak gyerekeknek szólnak. de egy ilyennek ezt felesleges magyaráznom
6/99 anonim válasza:
Te meg arra mutass hajlandóságot, hogy ilyen szinten beleugass az életébe, azért mert unatkozol és nem pasizol be.
7/99 anonim válasza:
Kizártnak tartom, hogy ép elméjű felnőtt nő így viselkedjen a felnőtt lányával szemben. Mégis kinek képzeled te magad, hogy kidobálod más cuccait azért, mert neked nem tetszenek? Jesszusom, nem alsó tagozatban vagytok már! Foglalkozz a saját dolgoddal! N31
8/99 anonim válasza:
Megértem mit érzel, de ki ne dobd a cuccait! Egyszer még sokat fognak érni ;)
A másik, hogy egy életre magadra haragítod a gyermeket. Légy türelemmel, mindennek eljön a maga ideje....
9/99 anonim válasza:
Az ő dolga, örülj neki, hogy érdekli valami. Mi az hogy gyerekes? Attól mert te annak tartod, ő szereti. Kit érdekel? Keress magadnak hobbit ja és ne a lányodon töltsd ki az uralkodási vágyadat!
10/99 anonim válasza:
Olvass utána, egy ilyen eset szülőgyilkosságba torkollott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!