Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kidobáljam a lányom animés...

Kidobáljam a lányom animés cuccait? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A lányom már 22 éves, de még mindig animéket néz, animés újságokat meg képregényeket vesz, van neki egy rakás belőle, azon kívül van animés pólója, poszterei, plüsse, kulcstartója, kitűzője stb. Arra gondoltam, hogy kidobálom őket, mert engem nagyon zavar, hogy felnőtt fejjel ilyen gyerekes hülyeségekkel van elfoglalva. Egyszer már megfenyegettem, hogy ki lesznek dobálva az ilyen cuccai,de rettenetesen kikelt magából. Mit gondoltok? Megtegyem?

2015. jún. 26. 19:49
 61/99 anonim ***** válasza:
94%
Megnézném a reakciódat, ha a lányod kijelentené, hogy hülyeség a gyakorikérdéseken rinyálni meg netezgetni, aztán egy lendülettel kidobná a laptopodat. Esetleg közölné is, hogy most nyugodtan dühöngj és duzzogj két napig, majd úgyis elfelejtesz minden hülyeséget, amihez korábban kellett a laptop, és végre elkezdesz értelmes dolgokkal foglalkozni.
2015. jún. 26. 22:22
 62/99 anonim ***** válasza:
95%

58-as, akkor a te elméleted szerint nagyon sok beteg ember van a világon, köztük én is, csak azt furcsállom, hogy eddig ez hogyhogy nem tűnt fel senkinek :D Igaz, nekem nem az anime a "kattanásom", hanem a pin-up/rockabilly. Van egy rakás ilyen stílusú ruhám, plusz ilyen mintájú pólóm, kulcstartóm, képek a falon, tetoválásaim is ilyen stílusban készültek, illetve természetesen javarészt ilyen zenét hallgatok. Ettől én most bolond lennék? Szerintem nem, csak szimplán ez tetszik, ez érdekel. Ja, meg mondjuk még egy rakás másik dolog is foglalkoztat, nem kizárólag ezzel foglalkozom. A munkám sem kapcsolódik semmilyen téren ehhez a stílushoz/érdeklődéshez, van egy csomó olyan hobbim is, ami fontos nekem, pl. napi szinten rajzolok (nem csak, sőt többségében nem ilyen témában), nagyon sokat olvasok, fordítok, varrok, szóval egy csomó mindennel foglalkozom.

Ha a kérdező lányának is vannak más irányú elfoglaltságai, képes másról is beszélgetni, akkor semmi baj nincs vele, de nyilván ezt a kérdezőtől nem fogod megtudni, mert ő már meggyőzte magát arról, hogy az anime rossz, és dedós, és agresszív.

2015. jún. 26. 22:27
 63/99 anonim válasza:
96%
Az animék nem is gyerekesek és sokan felnőten is nézik.Ez nem olyan dolog amit egyhamar meg lehet unni mert mindig találhatsz olyat ami neked tetszik .Nekem a szüleim ezt elfogadják söt néha meg is tudom mutatni amit nézek nekik.Én mondjuk nem őrülnék ha kdobálnk a cucaim főleg ha animések de mondjukte mit szolnál ha ő a te kedven cucaidat dobálná ki (ruha, dekoráció ....stb.) .
2015. jún. 26. 22:58
 64/99 anonim ***** válasza:
98%
Nézz meg egy horror animét és meggondolod kétszer is, hogy gyerekes-e :D
2015. jún. 27. 00:35
 65/99 anonim ***** válasza:
92%

55, tanultál, de nem értesz hozzá. Ha értenél, nem vonnál le ilyen következtetéseket abból, amit egyoldalúan leírt az anya.

Még jó, hogy meseíróinknak, népmese-gyűjtőinkek meg Walt Disney-nek normális anyja volt.

2015. jún. 27. 07:37
 66/99 anonim ***** válasza:
20%

volt ilyen anime rajongo osztálytársam anno...most 32 éves, kapcsolatot teremteni nem tud, nem mer beszélni, kezdeményezni, mindig zavarba jon (mindentol, még a moziba se mer elmenni egyedul..) anyjáéknál lakik, párkacsolata sose volt. viszont animéket rajzol,-éjjel-nappal, konyve is jelent meg- illetve sorra jonnek ki a képregényei, amik 10-15 éveseknek szolnak.

a fiam még kicsi, oszintén...remélem nem lesz olyan, mint a volt osztálytársam... (bár ez inkább neveltetés kérdése, mintsem, hogy mit néz, olvas...)

2015. jún. 27. 08:05
 67/99 anonim ***** válasza:
91%

Sok Anime egyáltalán nem gyerekes hülyeség.

Láttál már egyet is végig csak mert rajzolt te is megnézel gondolom Shreket Jégkorszakot az nem gyerekes? Mindenki azt néz amit akar szórakoztatja legyen akár hány éves...

Láttál már egy Animét teljesen? Death Note, Parasyte maximum, Claymore, Monster, High school of thed dead???

Dragon Ball z 79 rész vágatlan. 12 karikás az tényleg lebutított...

Detective Conan krimi nyomozós mint az össze többi marha ncis csak épp rajzoltan.

Vannak nem erőszakosak Love live, Kaleido star, Nana Nodame Cantabile (zenés) sport animék prince of tennis Tsubasa Kapitány focis... Élethez céljai eléréshez ezekből sok több erőt meríthet.

Ha pedig erőszakosnak tűnnek egy telenovella sokkal erőszakosabb meg a The walking Dead, Z Nation, The Strain...

Törődj bele ne dobjál ki semmit se, ha kidobod, akkor tuti nem fog hozzád szólni sem egy jó darabig. Ülj le vele nézz meg egy-két jó Animét vele inkább egy 28/F

Jobb mint, ha drogozna vagy Éjjel nappal Budapestet vagy anyátok köztöt nézne... ami sokkal jobban butítja az embert...ha egyedül van attól fél járjon el anime klubba mondo conra is... youtubeon nézd meg mennyi felnőtt jár ezekre...

2015. jún. 27. 08:14
 68/99 anonim ***** válasza:
0%
67, na nálad is van probléma...azért remélem emellett normális, kiegyensulyozott életet tudsz élni és nem mese világban és a monitorra tapadva egész nap...
2015. jún. 27. 08:22
 69/99 anonim ***** válasza:
92%

ma 08:22

Miről beszélsz? Egy átlag anime vagy 12, vagy 24 húszperces rész. Egy esős vasárnap délután végignézek egyet. Aztán két hétig felé se szagolok. Vagy napokig rászánok napi 20 percet az életemből. Nem nagy cucc. Mi bajod van ezzel?

2015. jún. 27. 08:34
 70/99 anonim ***** válasza:
5%
egyébként inkább nézzen valaki Éjjel-nappal Budapestet napi félorában, mintsem napi 4 orában meséket..és napi 24 -ben egy japán csodavilágban.....
2015. jún. 27. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!