Hol ismerkedhetnék animés lányokkal?
Figyelt kérdés
Régebben volt az Otakuckó, egy animés társkereső/ismerkedésre szánt oldal, van manapság valami ehhez hasonló?
28/F
2015. jún. 7. 13:53
2/9 anonim válasza:
Mondoconon eleg sok lany van sztem. Am mondanam h en is animes vagyok de ha ugy ismerkedsz akk felejtos :'D (14/L)
3/9 anonim válasza:
Csak az Anime fan csoportot ne x'D Tele van ostobábbnál ostobább emberekkel, egyszerűen kiborító. Amúgy sajnálom, hogy megszűnt az Otakuckó, semmi hasonló lehetőség nem maradt így a facebookon kívül.
4/9 anonim válasza:
Miért van tele az Animefan ostobákkal? Csak mert épp most akartam csatlakozni, és elbizonytalanodtam. XD
5/9 anonim válasza:
Ja ne. Én nem hozzájuk készülök csatlakozni. Bocs, nem vagyok képben. XD
6/9 anonim válasza:
Tényleg majdnem minden nap van vita, de jót lehet rajtuk röhögni.
8/9 anonim válasza:
X vagy Y karakter az erősebb, X vagy Y anime a jobb, ha olyat posztol valaki ami már volt stb.
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!