Nem is vagyok animés, ha nem szeretem annyira a harcolós, klasszikus animéket, mint például a Naruto, vagy az Attack on titan?
Egyiket se szeretem, helyette olyanokat nézek amik sokkal komolyabbak, és nem csak arról szólnak hogy "harcoljunk", meg "a barátság mindenre gyógyír", jahm meg "cicik"....
Mellékesen a Shingeki nem "klasszikus", az egy modern darab, klasszikus inkább a DBZ, Sailor Moon, Spoon Oba-san, és a többiek~
ettől még lehetsz az, csak más az ízélsed.
én is szeretem az animéket, de érdekes módon amiket én kedvelek azt általában leszólják az itt a gyakorin a nagy "otakuk", pff, igazából nem érdekel.
A való életben meg nincs a homlokomra tetoválva hogy nem rekélmozom hogy "animés" vagyok.
Nézem azt ami nekem tetszik, és pont.
Egyébként meg attól hogy sok animét láttam/nézek, még bnem tartom magam animésnek, nézek élüszereplös filmeket és sorozatokat is, nincsenek animés cuccaim.
Ennyi erővel akkor meg vannak a "filmesek" meg a "sorozatosok" , meg a "rajzfilmesek"
Ez kb olyan mint amikor valaki aki csak hollywoodi szennyet néz leszólja a nem hallywoodi filmet nézőket.
Tegyél rá, nézd ami jólesik :)
Én rengeteg animét nézek, de nem szeretem magamat "animés"-nek hívni, pont azért mert mindenkinek a pokemon meg a naruto jut róla eszébe. Ezeket nem tartom rossznak, de az anime egy nagyon tág múfaj, én meg pont a másik oldalát szeretem nézni (leginkább seinen-eket, pár igényesebb shounent).
Te miket nézel, kedves kérdező?
Ettől miért ne lennél animés?
Neked ez a műfaj nem tetszik és kész.Mindenkinek meg van a saját ízlése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!