Kidobáljam a lányom animés cuccait? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A lányom már 22 éves, de még mindig animéket néz, animés újságokat meg képregényeket vesz, van neki egy rakás belőle, azon kívül van animés pólója, poszterei, plüsse, kulcstartója, kitűzője stb. Arra gondoltam, hogy kidobálom őket, mert engem nagyon zavar, hogy felnőtt fejjel ilyen gyerekes hülyeségekkel van elfoglalva. Egyszer már megfenyegettem, hogy ki lesznek dobálva az ilyen cuccai,de rettenetesen kikelt magából. Mit gondoltok? Megtegyem?
én 15 éve Oroszlánkirályos cuccokat gyűjtök. Beteg ember vagyok? :D
2015. jún. 27. 20:11
92/99 anonim válasza:
Nekem ez a kérdés nagyon hamisnak tűnik, ugyanis a kérdező hozzászólásaiból ítélve meg sem próbálja felfogni amiről írunk, márpedig ha valaki eljutott odáig, hogy ezt a kérdést kiírja, akkor valószínűleg érdekelni fogják a problémája részletei. Egyedül azokra a válaszokra reagál, amik továbbviszik a vitát: azt nem is csinálja a lányom, amazt rosszúl tudod. Ez azon is meglátszik, hogy ugyanazokat a dolgokat már több válaszoló is leírta, de még mindig semmi hatása: kicsit sem próbálja megérteni mi az anime, mit szerethetnek ebben, miért nem gyerekeknek való egy jórészük, mégis hogy lehet akár horrorba vagy drámába is kategorizálni. Azért én ha azt gondolnám hogy ezek "gyerekes mesék" a válaszokat olvasva ezek a kérdések felmerülnének bennem. Vagy hogy a lányának mennyire okozna ezzel traumát. Meg sem próbál választ találni, csak a vitát akarja fenntartani. Szerintem ez az amitől vagy eszméletlen szűklátókörű a kérdező, vagy az egész kamu.
2015. jún. 28. 00:01
93/99 anonim válasza:
Szia
Ne dobd ki. :)
Ez tetszik neki, ennyi.
Esetleg mondd neki, hogy csak a szobájában legyen animés dolog. Persze, ha a póló koszos lesz, ki lehet mosni a többi ruhával együtt.
Animék téren meg van olyan is, ami nem gyereknek való, mert gyilkosság, szex, vér van benne.
2015. jún. 29. 22:29
94/99 anonim válasza:
"Igen, a saját pénzén vette, de más értelmesebb dolgokra is lehetett volna költeni."
Inkább egy használható póló vagy egy poszter, mint cigi, drog, alkohol.
2015. jún. 29. 22:30
95/99 anonim válasza:
25 éves középvezető beosztásban dolgozó, tudományos végzettséggel rendelkező komoly nő vagyok.
Néha megnézek 1-1 animét vagy random mesét.
Sőőőtt... esténként CS-zni szoktam a férjemmel, vagy Primal Carnage-ban ölöm a dínókat. Ja, orvosi segítség kellene :)
Ha valaki eladná a játékaimat, mert sok "értelmesebb" dologra költhettem volna.. kb. addig élne.
Neked nyilván más az "értelmes, hasznos" dolog, mint a lányodnak.
2015. jún. 30. 11:40
96/99 anonim válasza:
Utolsó válaszolóról jutott eszembe, hogy két doktori fokozattal rendelkező ismerősöm is van, akiknél ennyire jelen van az anime :) Az egyikük valami anime klub vezetője is. És amúgy meg egy teljesen normális, értelmes, felnőtt nő, aki dolgozik, éli az életét a férjével, sokat olvas, utazik, táncol, szóval elég sok minden érdekli. De ez a "fő hobbija", vagy hogy mondjam. Nem értem, mi lehet ezzel a baj egyesek szemében.
2015. jún. 30. 11:45
97/99 anonim válasza:
29 évesen örömmel állíthatom, hogy még ma is napi szinten nézek animét... nem is fogom abbahagyni soha. Az én anyám azon volt kiakadva, hogy black/death metált hallgatok, de ilyen agyrém, mondjuk hogy kidobálja a cédéimet, a pengetőimet soha nem jutott volna eszébe. Ma már egyszerűen elfogadja, hogy ilyen vagyok.
2015. jún. 30. 16:48
98/99 anonim válasza:
Előttem mindent leírtak.Még annyit tennék hozzá, hogy egy gyűjteménynek nem csak eszmei értéke van ám. Tehát lelkileg és anyagilag is megkárosítani a saját gyereked,cska azért mert téged nem b@asztak meg rendesen évek óta,az meredek.
2015. júl. 22. 11:50
99/99 anonim válasza:
Anyuka egy ideje nem írt már. Lehet belátta, hogy nem kell ezzel foglalkozni, semmi gond a lányával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!