Kidobáljam a lányom animés cuccait? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A lányom már 22 éves, de még mindig animéket néz, animés újságokat meg képregényeket vesz, van neki egy rakás belőle, azon kívül van animés pólója, poszterei, plüsse, kulcstartója, kitűzője stb. Arra gondoltam, hogy kidobálom őket, mert engem nagyon zavar, hogy felnőtt fejjel ilyen gyerekes hülyeségekkel van elfoglalva. Egyszer már megfenyegettem, hogy ki lesznek dobálva az ilyen cuccai,de rettenetesen kikelt magából. Mit gondoltok? Megtegyem?2015. jún. 26. 19:49
22/99 anonim válasza:
NE tedd meg.
Nekem 35 felett is van pár gyerekes szokásom. Ezen semmi nem múlik. Neki ez fontos, és joggal lesz rettentő pipa, ha kidobod.
Kétlem, hogy te anya vagy.
23/99 A kérdező kommentje:
45 éves vagyok, de mi köze ennek ehhez?
2015. jún. 26. 20:08
24/99 anonim válasza:
Nagyon szűklátókörű és buta vagy, kérdező.
Attól, hogy valami neked nem tetszik, szerinted hülyeség és fölösleges, másnak még lehet, hogy sokat jelent.
A saját felnőtt lányodról van szó, tartsd tiszteletben, hogy őt érdeklik ezek. Gondolom, te sem díjaznád, ha ő akarna kidobni valami olyat, ami neked fontos, csak mert szerinte hülyeség.
25/99 anonim válasza:
Az, hogy 45 évesen több eszed is lehetne.
26/99 anonim válasza:
Én utálok az animéket, de ettől függetlenül azt mondom, hogy az ég világon nincsen semmi jogod kidobni a lányod - egy felnőtt ember!! (de gyerekét sem) - dolgait!!!
Eszedbe ne jusson hozzájuk nyúlni!
27/99 anonim válasza:
Kamu, provokáló kérdés.
Hagyjátok.. :)
28/99 A kérdező kommentje:
Csak rettenetesen zavar, hogy ilyen gyerekes. Gondoltam kidobom a cuccait, kidühöngi magát 1-2 nap alatt aztán elfelejti ezt az egész hülyeséget.
2015. jún. 26. 20:12
29/99 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés!!!! Ha gondoljátok le is fényképezem a cuccokat.
2015. jún. 26. 20:14
30/99 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy ez mind pénzbe van. Ha ő vette nem mindegy neked? Baj, ha szereti? Kárt okoz? 22 és? Én 34 vagyok, pasi. Annó amit gyerekként vettem képregényeket (38-150ft volt akkor) is mind meg van. Képzeld, ha olyanom van elolvasom most is! A gyerekemnek is jó lesz. El sem adnám kidobni meg biztosan nem! Animét néz? És? Én is szoktam a párommal meséket nézni (nem csak mint grafikus szeretem) hanem mert jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!