Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kidobáljam a lányom animés...

Kidobáljam a lányom animés cuccait? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A lányom már 22 éves, de még mindig animéket néz, animés újságokat meg képregényeket vesz, van neki egy rakás belőle, azon kívül van animés pólója, poszterei, plüsse, kulcstartója, kitűzője stb. Arra gondoltam, hogy kidobálom őket, mert engem nagyon zavar, hogy felnőtt fejjel ilyen gyerekes hülyeségekkel van elfoglalva. Egyszer már megfenyegettem, hogy ki lesznek dobálva az ilyen cuccai,de rettenetesen kikelt magából. Mit gondoltok? Megtegyem?

2015. jún. 26. 19:49
 31/99 anonim ***** válasza:
2015. jún. 26. 20:16
 32/99 anonim ***** válasza:
89%
Kidühöngi? Én anyám szerint a tank makettjeim gyerekesek ( van 28 darab egyet megcsinálni kb 7 óra ). Ha kidobálná őket kiszedném a kukából és örüljön ha nem etetem meg vele. És azon se lepődj meg ha hirtelen a te cuccaid repülnének ki az ablakon.
2015. jún. 26. 20:16
 33/99 anonim ***** válasza:
94%
1-2 nap alatt kidühöngi magát és elfelejti? Hát nem tudom, kérdező, ha anyám kidobta volna a számomra nagyon fontos 10 éves gyűjteményemet (lényegtelen, hogy mit) szerintem elásta volna magát egy életre, de legalábbis a bizalom és a jó viszony (ha lett volna egyáltalán) odalett volna.
2015. jún. 26. 20:21
 34/99 A kérdező kommentje:
Azt nem én írtam. De holnapra lefényképezem őket, ha ennyire nem hiszitek el.
2015. jún. 26. 20:21
 35/99 anonim ***** válasza:
95%
Én személy szerint azt nem hiszem el, hogy senki nem ad igazat neked és nem bírod felfogni, hogy amit csinálsz rossz. De felőlem fényképezgess csak, ugyanúgy nem lesz igazad.
2015. jún. 26. 20:23
 36/99 anonim ***** válasza:
95%

Itt csak te vagy gyerekes. Fordíts egyet a dolgon. A gyereked kidobja a számodra fontos szakácskönyv gyűjteményed, mert értelmetlen hülyeségnek tartja a főzést. Vagy kidobja a tévét, mert semmi értelme nincs szerinte. Te is leszoknál róla 2 nap alatt? LÓf..szt!!!! Mélységesen felháborodnál, szóba se állnál vele.

Tartsd tiszteletben a felnőtt lányod dolgait! Semmi közöd hozzá, hogy mire költi a pénzét, még akkor se, ha wc papír helyett használja fenéktörlésre!

2015. jún. 26. 20:23
 37/99 anonim ***** válasza:
95%

téged qrvára nem érdekelnek a válaszok

felfogtál-e bármit is abból amit próbálnak neked magyarázni?

BÁRMI, AKÁRMI ELJUTOTT AZ EDDIGIEKBŐL AZ AGYADIG?

2015. jún. 26. 20:24
 38/99 anonim ***** válasza:
95%

Tökmindegy, mit fényképezel. A cuccokat a lányod vette, a saját pénzéből, az ő tulajdonában vannak. Nem nyúlhatsz hozzájuk, max a lányoddal együtt távolíthatod el őket.

Hálát adok az égnek, hogy bár két évvel többet számlálok nálad, messze nem vagyok ilyen begyöpösödött savanyúmarcsa.

2015. jún. 26. 20:28
 39/99 anonim ***** válasza:
94%
Nem az animegyűjtemény miatt tűnik kamunak a kérdés, hanem sokkal inkább azért, amit állításod szerint tenni akarsz. Hogy egyszerűen kidobnád a felnőtt lányod számára fontos dolgait, csak mert neked nem tetszenek.
2015. jún. 26. 20:29
 40/99 anonim ***** válasza:
93%

Nekem is az jutott eszembe első ránézésre, hogy kamu.

Ha viszont nem... Megérteném a hárpiáskodást ha mondjuk drogozna vagy minden hétvégén züllödébe járna inni. Azt én sem tűrném el ameddig az én hazámban lakik. Na de hogy animék miatt? Hiszen ez egy ártalmatlan elfoglaltság, könyörgöm... Mindenkinek kell valami hobbi. Örülj neki hogy nem egy utolsó zülledék a lányod, aki kezelhetetlen és szégyent hoz rád. Mert sajnos egyre több van belőlük és hidd el, ha lenne egy olyan gyereked, minden nap összetennéd a két kezed azért hogy csak ilyen "gyerekes animéket" nézegessen.

2015. jún. 26. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!