Van itt olyan, akinek meleg a gyereke?
Mint az első hozzászólásomban írtam 12 évembe telt míg feldolgoztam úgy ahogy a fiam meleg mivoltát!A nehezebb része az volt,hogy feldolgozzam a saját reakcióimat,érzéseimet amiket átéltem ezzel kapcsolatban!Az elején rámtörő sötét gondolatokért meg kellett magamnak bocsájtanom és kemény munkával átprogramoznom az agyamba bevésődött etikai korlátokat!
Mindezt úgy hogy senki de senki nem segíthetett,mert nem mondhattam el senkinek! Neked legalább ott a feleséged akivel megbeszélheted,kibeszélheted a fájdalmadat!
Mint írtad van másik gyermeked is,remélhetőleg vele minden rendben van!
Tényleg nem közhelynek szánom,hanem tapasztalatból mondom,hogy idővel a fájdalom enyhül és lehet hogy nálad is 10 év kell még,de egyre jobb és jobb lesz,de ehhez neked is változnod kell! Én is változtam,nem keveset!
Ehhez el kellett vágnom egy olyan erős lelki szálat,amiről azt hittem addig fog tartani amíg élek,de rájöttem,hogy tudni kell elengedni érzelmileg egy gyereket,ha itt az ideje! Nem tudom érted-e amiről írok?
Ez azért kemény érzés, mert bekeményíted. Apa meg a szexualitás meg a fia... ezek akkora nagy baromságok, hogy az nem igaz. Ha egy apa valaha is büszke volt arra, hogy a fia a puncit szereti, az eláshatja magát.
És tudod mit? A 17 éves lány, aki válaszolt, már most látni, hogy ha egyszer szülő lesz, klasszisokkal jobb lesz, mint te valaha is.
Olvastad egy könyvben. Húha! Még soha nem írtak könyvben ostobaságot.
Hogy milyen szülő vagy... nem kellett volna ezt a rakat szánalmas dolgot leírni, hogy nem tudsz dolgozni, meg mellkasi fájdalmaid vannak, mert meleg a gyereked.
És ne nézd le a 17 éves lányt, mert akkor rohadtul nem ér semmit, hogy utána kikéred magadnak, hogy mit írok rólad. Gonosz vagy.
Miből gondolod, hogy én lenézem? Nekem is van egy 17 éves lányom. De, hogy benned honnan lett ennyi gyűlölet, azt nem tudom.
(Hülyeség tekintetében meg jelen esetben - elnézésedet kérve - de a könyv szerzőjét tartom okosabbnak és tapasztaltabbnak. A könyvbe beleolvasgatva van egy olyan érzésem, hogy valamivel jártasabb a témában nálad. Remélem, ezt elnézed nekem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!