Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan, akinek meleg a...

Van itt olyan, akinek meleg a gyereke?

Figyelt kérdés
Mit érzett? Hogyan kezelte, mikor megtudta? Hogyan alakult a viszony az évek során? Hogyan élte túl? Hogyan telltek a mindennapok, az évek?
2014. nov. 24. 10:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/120 anonim ***** válasza:
45%

Mint az első hozzászólásomban írtam 12 évembe telt míg feldolgoztam úgy ahogy a fiam meleg mivoltát!A nehezebb része az volt,hogy feldolgozzam a saját reakcióimat,érzéseimet amiket átéltem ezzel kapcsolatban!Az elején rámtörő sötét gondolatokért meg kellett magamnak bocsájtanom és kemény munkával átprogramoznom az agyamba bevésődött etikai korlátokat!

Mindezt úgy hogy senki de senki nem segíthetett,mert nem mondhattam el senkinek! Neked legalább ott a feleséged akivel megbeszélheted,kibeszélheted a fájdalmadat!

Mint írtad van másik gyermeked is,remélhetőleg vele minden rendben van!

Tényleg nem közhelynek szánom,hanem tapasztalatból mondom,hogy idővel a fájdalom enyhül és lehet hogy nálad is 10 év kell még,de egyre jobb és jobb lesz,de ehhez neked is változnod kell! Én is változtam,nem keveset!

Ehhez el kellett vágnom egy olyan erős lelki szálat,amiről azt hittem addig fog tartani amíg élek,de rájöttem,hogy tudni kell elengedni érzelmileg egy gyereket,ha itt az ideje! Nem tudom érted-e amiről írok?

2014. nov. 24. 19:29
 52/120 A kérdező kommentje:
És a gyereked meleg? Mert ha nem, akkor minek jössz ide szétbarmolni a kérdésemet és a beszélgetést, amit kizárólag melegek szüleivel kezdeményeztem? Én sem megyek oda okoskodni, ahol valaki Irakban szolgált katonákkal akar metbeszélni valamit. Azon okból, hogy nem voltam Irakban katona. De itt azt az alapvető szempontot szinte mindenki figyelmen kívül hagyja, hogy olyan tapasztalatokról kérdeztem a kérdésben, ami neki nincs. Minek jön ide okoskodni olyan, aki köszönőviszonyban sincs azzal az élethelyzettel, amiről tapasztalatot szerettem volna cserélni.
2014. nov. 24. 19:48
 53/120 A kérdező kommentje:
Persze, hogy értem, miről írsz, és ilyenekről szerettem volna beszélni, ilyen szülőkkel. Csakhát ez nem egyszerű, mert jönnek avatatlanok, és elvitatják és elbagatelizálják az ember kemény érzéseit.
2014. nov. 24. 19:51
 54/120 anonim ***** válasza:
87%

Ez azért kemény érzés, mert bekeményíted. Apa meg a szexualitás meg a fia... ezek akkora nagy baromságok, hogy az nem igaz. Ha egy apa valaha is büszke volt arra, hogy a fia a puncit szereti, az eláshatja magát.

És tudod mit? A 17 éves lány, aki válaszolt, már most látni, hogy ha egyszer szülő lesz, klasszisokkal jobb lesz, mint te valaha is.

2014. nov. 24. 22:03
 55/120 A kérdező kommentje:
Az ember nem arra büszke, hogy a fia mit szeret. Az apa és a fia szexualitása közti összefüggésről meg ne nyilatkozz, (főleg ne nevezd baromságnak) mert az első oldalon idézett könyv foglalkozik vele részletesen. Abban olvastam. Úgyhogy fogalmad sincs, miről beszélsz. Arról meg pláne nincs, hogy én milyen szülő vagyok, mert erről itt semmi információ nem derült ki. Kizárólag gonoszságból mondtad, és ezt te is tudod. Hogy egy 17 éves lány milyen szülő lesz (valószínűleg a mai világban semmilyen), azt te nem tudod. Gonoszkodni lehet velem, ha jólesik a lelkednek, értelme nincs. Hogy én milyen szülő vagyok, azt a gyerekeim tudják, te nem.
2014. nov. 24. 22:16
 56/120 anonim ***** válasza:
76%

Olvastad egy könyvben. Húha! Még soha nem írtak könyvben ostobaságot.

Hogy milyen szülő vagy... nem kellett volna ezt a rakat szánalmas dolgot leírni, hogy nem tudsz dolgozni, meg mellkasi fájdalmaid vannak, mert meleg a gyereked.

És ne nézd le a 17 éves lányt, mert akkor rohadtul nem ér semmit, hogy utána kikéred magadnak, hogy mit írok rólad. Gonosz vagy.

2014. nov. 24. 23:04
 57/120 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy én lenézem? Nekem is van egy 17 éves lányom. De, hogy benned honnan lett ennyi gyűlölet, azt nem tudom.

(Hülyeség tekintetében meg jelen esetben - elnézésedet kérve - de a könyv szerzőjét tartom okosabbnak és tapasztaltabbnak. A könyvbe beleolvasgatva van egy olyan érzésem, hogy valamivel jártasabb a témában nálad. Remélem, ezt elnézed nekem.)

2014. nov. 24. 23:15
 58/120 A kérdező kommentje:
Azt, hogy egy ilyen helyzetben hogyan érez vagy reagál egy szülő, azt sajnos nem tőled, hanem az ilyen helyzetben lévő szülőktől lehet megtudni, és az olyanok, akik eddig hozzászóltak - bár neked ez láthatólag nem tetszik - ezt a reakciót igazolják. Csak olyanok vitatkoznak vele, akik nem éltek át ilyet, de azokat nem tudom a kérdésben komolyan venni.
2014. nov. 24. 23:21
 59/120 A kérdező kommentje:
Egyébként most gondolkodtam el, hogy tulajdonképpen milyen 17 éves lányról beszélünk? Ki volt az?
2014. nov. 24. 23:39
 60/120 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt az egész hisztériát el lehet kerülni azzal, ha nem veszed alapnak a születésétől fogva, hogy hetero a gyereked. Nyilván nemének megfelelően kell nevelni (mielőtt félreérti valaki), de kezdetektől fogva tanítani neki, hogy teljesen természetes az is, ha a lányokat az is, ha a fiúkat szereti. Én így fogom csinálni (igen neked kérdezőnek nem lesz hasznos a válasz, mert kívülálló vagyok) mert bármilyen hihetetlen számodra, az én szememben teljesen egyformán értékesek a hetero és meleg emberek.
2014. nov. 25. 09:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!