Kit zavarna, ha az egyetlen gyereke meleg lenne és tudná, hogy ki fog halni a családfája, megszakad a millió éves génállománya és hiába van neki magának utódja, már most tudja hogy leszármazottak nélkül ér véget minden?
Figyelt kérdés
Csak elméleti kérdés, engem ilyen nem fenyeget.2013. aug. 29. 07:52
1/47 anonim válasza:
Én meg csak elméleti választ tudnék adni, négy unokám van...
4/47 anonim válasza:
Millió éves génállomány... Ezen felröhögtem.
Szülj több gyereket és megmarad a szuper génállományod.
5/47 anonim válasza:
Magasról tennék rá.
1) Nem azért vállalok gyereket, hogy majd unokám legyen.
2) A lényeg, hogy a gyerekem boldog legyen.
6/47 anonim válasza:
A millió éves génállomány enyhe túlzás. Sok családi "vérvonal" halt már ki egyéb okokból is.
7/47 anonim válasza:
Nem az zavarna, hogy megszűnik a génállományom, hanem hogy nem lehetek nagymama, kimarad az a szép szakasz az életemből. De ettől függetlenül elfogadnám, úgyse lenne mit tegyek.
8/47 anonim válasza:
Lehetek nagymama, lehet annyi unokám, amennyit csak az egyetlen gyerekem akar. A génállományommal nem foglalkozom. Részletkérdés.
9/47 anonim válasza:
Ha a te családodnak millió éves génállománya van, akkor tényleg sajnálatos, hogy kihal.
10/47 anonim válasza:
Nem érdekel. Egyébként vannak olyan emberek akik jobb is ha nem adják tovább a hiperszuper génállományukat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!