Kit zavarna, ha az egyetlen gyereke meleg lenne és tudná, hogy ki fog halni a családfája, megszakad a millió éves génállománya és hiába van neki magának utódja, már most tudja hogy leszármazottak nélkül ér véget minden?
Apámék 8 an voltak testvérek,erről a részről van 13 unokatestvérem,anyámék 4en,innen van 5 unokatestvérem:D
És két tesvérem:D
Szerintem mindenki pont leszarná,hogy én meleg vagyok:D
Abból a 18 unokatestvérből tuti van még egy meleg rajtam kívült:DDD
Ez úgy igaz, ahogy mondod. De Magyarországon egy nő átlag 1,3 gyereket szül. Az utóbbi 10-15 évben gyereket vállalt családok 60%-ában egy gyerek van és a legtöbbször nem is lesz több.
Ha az 5 gyerekből 1 meleg, nem ugyanaz, mintha az 1 gyerekből 1 meleg.
Ebből 2 unokatesómnak 2-2 gyereke van,ők már 30asok,de vannak olyan 30asok is,akiknek nincs,de a másik fele meg 20on éves:)
De pl nagyimék meg 15en voltak testvérek,anyámék meg már csak 4en,és azt is túlélték valahogy,mmint,hogy csökkent a népesség.
Ma meg a 4-5 gyerek helyett,1-2 van....
Ez szerintem normális,fejlődik a technika ilyen téren is.
A nyugdíjrendszer pedig elég kamu dolog.Arra alapozni emberek öregkorát,hogy 30-40 múlva mennyi lesz a népesség elég felelőtlen.
Az öngondoskodásra kellene eljutnunk.De amíg ilyen alacsony a fizetés,addig ez lehetetlen.Inkább még jobban akarják gazdagítani a gazdagokat,a csórókat meg megnyomorítani,az nem baj,hogy sz.rjuk a Földet,a lényeg,hogy van pénz.....
Érted....
Utolsó miért zavarna?
Nekem nagyim,azt mondta,hogy ő pl nem fogadna örökbe gyereket,mert nem tudni milyen géneket hordoz:D
Erre kérdeztem tőle:"Miért tudod,hogy a te génjeid tökéletesek vagy jók?"
Amúgy ez nem meleg kérdés,mivel ha valaki heteró gyereke van,az sem biztos,hogy akar majd gyereket.
Én ha heteró lennék és szeretnék gyereket,akkor is inkább örökbe fogadnék.Ha minden ember szaporodna,akkor nagy gondban lennék.
Szerintem egy értelmes ember feltudja fogni,hogy azt,hogy megszületünk nem mi döntjük el,de hogy mi "szülünk-e"azt eldönthetjük.Ez így működik.
Meg,hogy a gyerekünk az egy új egyén,új gondolatokkal,nem pedig a szülőnek a hasonmása 30 évvel fiatalabb kiadásban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!