Kit zavarna, ha az egyetlen gyereke meleg lenne és tudná, hogy ki fog halni a családfája, megszakad a millió éves génállománya és hiába van neki magának utódja, már most tudja hogy leszármazottak nélkül ér véget minden?
MINDEN EMBERNEK MILLIÓ ÉVES GÉNÁLLOMÁNYA VAN AKI EBBEN A PILLANATBAN ÉLETBEN VAN.
Hiszen mindannyian életben vagyunk és az elődeink is 2 millió évre visszamenőleg életben maradtak legalább addig, amíg utódot nem nemzettek. Mindannyiunk elődei millió évekig sikeresek voltak a fajfenntartásban
Ezért vagyok most itt én is és mindenki más is, mert a génállománya 2 millió éves (mióta kialakult az emberiség).
DE KÖNYÖRGÖM ne ezen lovagoljatok már.
Zavarna vagy nem, igen vagy nem?
"Egy normális embert nem csak a génállomány zavarná hanem az is hogy a gyereke egy becsület nélküli gerinctelen b*zi. Mit vársz az ide írogatóktól nem látnak el az orrukig sem. Aki a melegeket támogatja az a becsületet támadja."
Nagyon súlyos fogalomzavarban szenvedsz. Érdemes lenne értelmező kéziszótárt forgatnod, javadra válna! N30
Ha ilyesmi kiderülne az én gyerekemről akkor magasról tojnék a génállományra, legelső dolgom az lenne, hogy soha többet nem szólnék hozzá.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!