Van itt olyan, akinek meleg a gyereke?
"Bárcsak tudnék neked többet segíteni,mert én már átmentem ezen a poklon és tudom milyen és bár nem ismerlek,de fáj,hogy tudom mit érzel!"
Azért jó érzéssel tölt el, hogy tényleg vannak, akik értették a kérdésemet, és ebből az aspektusból próbálnak, tapasztalatból segíteni és megérteni engem. Igazán jólesik a sok gyökerezés és homofóbozás és "toleráns gúnyolódás" mellett.
"Ezellen nem nagyon lehet mit csinálni, a dolog elején egy egy zsigeri reakció minden szülő részéről, szinte nincs kivétel. Erről mindenki beszámolt."
MINDENKI? Ez nem hangzik nagyon racionálisan.
"Azért jó érzéssel tölt el, hogy tényleg vannak, akik értették a kérdésemet, és ebből az aspektusból próbálnak, tapasztalatból segíteni és megérteni engem. Igazán jólesik a sok gyökerezés és homofóbozás és "toleráns gúnyolódás" mellett."
Na, ebből a mondatodból sugárzik igazán a mérhetetlen önsajnálat és mártíromság. Valószínűleg ugyanígy viszonyulsz a fiad szexuális beállítottságához is. Szenvedsz, mert a TE fiad meleg, és ezzel kellemetlenséget okoz NEKED. Önző vagy, meg kéne értened, hogy ez a fiadról szól és nem rólad.
"Önző vagy, meg kéne értened, hogy ez a fiadról szól és nem rólad."
Nagyon tévedsz! Az életünk a fiamról szól. Ez a poszt azonban rólam! Ezt tartsd tiszteletben. Ennyi "rólam szólás", ami egy névtelen fórum eldugott posztja, nekem is jár ebből az egész ügyből.
És te miért akarsz mindenkit meggyőzni, hogy márpedig a te reakciód a normális?
Arra nem gondolsz, hogy az ilyen témájú fórumokra is csak azok írnak, akiknek gondjuk van a dolog elfogadásával? Aki simán feldolgozta hogy a gyereke meleg, az nyilván nem irkál ilyen témájú fórumokra meg nem olvas ilyen témájú szakkönyveket, hisz nincs gondja a dologgal.
Attól hogy más szülő is küzd ilyen érzésekkel, attól még nem ez a normális.
"És te miért akarsz mindenkit meggyőzni, hogy márpedig a te reakciód a normális?"
Én senkit nem akarok meggyőzni, én szülőkkel akarok beszélgetni. De szerintem ezt már mondtam. Ha nekem ennyiszer elmondanák, hogy nem olyanokkal akarnak beszélgetni, mint amilyen én vagyok, akkor én nem jönnék többet, dehát nem vagyunk egyformák. Ebből gondolom, hogy van valami küldetéstudatod itt, ahol egyébként - már a címből adódóan - semmi keresnivalód nem lenne.
Mert mégis ki vagy te, hogy megszabod, kik válaszolhatnak a kérdésedre? Állításod szerint egy csomó fórumot végigböngésztél, ahol meleg gyerekek szülei osztják meg az érzéseiket. (Tudod, ahol MINDENKI veled ért egyet.)
Miért nem beszélgetsz ott a mártír sorstársaiddal, ha ilyen sok témába vágó fórumot ismersz?
Meg úgy csinálsz, mintha az a tény hogy szülő vagy, mások fölé emelne téged, pedig ettől még ugyanaz a homofób gyökér maradsz.
Egyébként sehol sem írtam, hogy nincs gyerekem. Ugyanis van, csak még kicsi, így nem tudok nyilatkozni a szexuális beállítottságáról. Deha esetleg idővel az derül ki, hogy meleg, én biztosan nem fogok éjszakákon keresztül sírni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!