Babát várok 18 évesen. Mit tanácsoltok?
14. hétben vagyok, most voltam dokinál, elvetetni már nem lehet. Védekeztem hüvelygyűrűvel, ráadásul csak 1 alkalom volt, nem jártunk.
Rossz a kapcsolatom a szüleimmel, szerintem ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok..
Most mi lesz????
Mert? Ha gazdagok vagyunk, szüljek és adjam fel az álmomat??
A drága, aranyos doktorbácsi úgy gondolta, hogy inkább szüljek nála és úgy több pénzt tud lehúzni rólam. Felvilágosítottam, hogy úgyse nála szülnék, tehát baromi gyorsan kezdjen el nekem intézkedni. Kapott 20.000 ft-ot, legyen boldog vele. Hogy fulladna meg komolyan....
(hozzátartozik, hogy anya is nála szült minket -4-en vagyunk tesók-, és meg volt elégedve a drága doktorbácsikával, így 100.000 ft-ot kapott 1 szülésért...)
Undorító, hányingerkeltő..
Mindegy a lényeg, hogy elvileg jövőhéten már abortuszom lesz.
Váltig állította, hogy nincs ilyen törvény, majd a pofikája alá nyomtam a kinyomtatott papírt.. JAAA HÁT IGEN, VAN ILYEN TÖRVÉNY...
Azt hittem felképelem..
Igazából nem vagyok oda annyira a gyerekekért. Persze ha most nem vetethetném el, szeretném őt, megadnék mindent. De nem vagyok túl családcentrikus, ilyen téren önző vagyok. Szeretnék jó karriert, utazgatni..
Családalapítás nem szerepel a későbbi terveim között, én szeretnék egyedül élni.
Nah most már nyugodj le!
Akik azt javasolják szülje meg, biztos nem ismernek senkit,akit nem vártak a szülei... Én igen.. Ő azt mondja kobb lett volna nem élni, vagy más szülőkhöz születni.
Ebben az esetben szerintem is a legkevésbé rossz megoldás ez.
Örülök, hogy anyukáddal meg tudtas beszélni.
Nem lesz egyszerű, még így sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!