Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Babát várok 18 évesen. Mit...

Babát várok 18 évesen. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

14. hétben vagyok, most voltam dokinál, elvetetni már nem lehet. Védekeztem hüvelygyűrűvel, ráadásul csak 1 alkalom volt, nem jártunk.

Rossz a kapcsolatom a szüleimmel, szerintem ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok..

Most mi lesz????

2014. júl. 23. 14:57
 81/93 anonim ***** válasza:
60%
Ha ennyire gazdagok lennétek nem lennél így kiakadva... KAMUUU!
2014. júl. 29. 15:05
 82/93 A kérdező kommentje:

Mert? Ha gazdagok vagyunk, szüljek és adjam fel az álmomat??

A drága, aranyos doktorbácsi úgy gondolta, hogy inkább szüljek nála és úgy több pénzt tud lehúzni rólam. Felvilágosítottam, hogy úgyse nála szülnék, tehát baromi gyorsan kezdjen el nekem intézkedni. Kapott 20.000 ft-ot, legyen boldog vele. Hogy fulladna meg komolyan....

(hozzátartozik, hogy anya is nála szült minket -4-en vagyunk tesók-, és meg volt elégedve a drága doktorbácsikával, így 100.000 ft-ot kapott 1 szülésért...)

Undorító, hányingerkeltő..

Mindegy a lényeg, hogy elvileg jövőhéten már abortuszom lesz.

2014. júl. 29. 15:13
 83/93 A kérdező kommentje:

Váltig állította, hogy nincs ilyen törvény, majd a pofikája alá nyomtam a kinyomtatott papírt.. JAAA HÁT IGEN, VAN ILYEN TÖRVÉNY...

Azt hittem felképelem..

2014. júl. 29. 15:14
 84/93 anonim ***** válasza:
6%
Ezzel a kis abortusszal lehet egy életre elvágod magad attól, hogy anya lehess. A szüleid mit szólnak ehhez?
2014. júl. 29. 15:17
 85/93 anonim ***** válasza:
48%
A doki egy kiskorú gyerektől elfogad egy 20-ast szerintetek?
2014. júl. 29. 15:18
 86/93 A kérdező kommentje:

Igazából nem vagyok oda annyira a gyerekekért. Persze ha most nem vetethetném el, szeretném őt, megadnék mindent. De nem vagyok túl családcentrikus, ilyen téren önző vagyok. Szeretnék jó karriert, utazgatni..

Családalapítás nem szerepel a későbbi terveim között, én szeretnék egyedül élni.

2014. júl. 29. 15:19
 87/93 A kérdező kommentje:
Ez a fsz szerintem még a segélyen élőktől is elfogná az utolsó forintokat. Fogalmam sincs, miért szereti anya annyira.
2014. júl. 29. 15:20
 88/93 A kérdező kommentje:
Anyának elmondtam, muszáj volt, remegve, vérvörös fejjel jöttem haza:D Nem volt nagy gond, átbeszéltük. Azt mondta, hogy apa aláírása szerinte nem kell, előle inkább titkoljuk el
2014. júl. 29. 15:21
 89/93 anonim ***** válasza:
44%
Mese.
2014. júl. 29. 16:14
 90/93 anonim ***** válasza:
11%

Nah most már nyugodj le!

Akik azt javasolják szülje meg, biztos nem ismernek senkit,akit nem vártak a szülei... Én igen.. Ő azt mondja kobb lett volna nem élni, vagy más szülőkhöz születni.

Ebben az esetben szerintem is a legkevésbé rossz megoldás ez.

Örülök, hogy anyukáddal meg tudtas beszélni.

Nem lesz egyszerű, még így sem.

2014. júl. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!