Szerintetek mit csináljak ha 14-évesen teherbe estem? Hogyan mondjam el itthon? Mit tanácsoltok?
Biztos nem fognak neki örülni...
Mindenesetre, mivel még kiskorú vagy, az elég ok az abortuszra, szóval azt leszámítva, hogy nagyon megharagudnak rád a szüleid, és sokat kell teperned ahhoz, hogy megbékéljenek, más utóhatása nem lesz a történteknek.
Tehát; odaállsz eléjük, és megmondod nekik, hogy mi a helyzet. Minél tovább halogatod, annál kevesebbet tudnak ők is tenni; bizonyos idő elteltével nem szakítható meg a terhesség.
Erre mondják azt, hogy ha csináltál valamit, annak viseld a következményeit. Erre tényleg nincs más megoldás, minthogy megmondod nekik. Ne is várj vele, miután elolvastad a javaslatomat!
Atyaég én még 27 évesen se merem egyenlőre bevállalni nemhogy 14 .
Az apja tudja feltudnátok nevelni ? bár még te is gyerek vagy .
Semmiképp se vetesd el, ez a lényeg!
Szüld meg!
Az abortusz a legszörnyűbb rémtett, gyerekgyilkosság.
A családotok biztosan segíteni fog és manapság a sulik is elvégezhetők baba mellett is.
Az első válaszolóra ne hallgass, az egy szemétláda szörnyeteg!
Mi van te roh@dék, gyerekgyilkosságra akarsz felbujtani valakit? Szerencséd, hogy nem tudom ki vagy, mert akkor véged lenne!
Első vagyok. Ezt kifejtenéd bővebben?
Nem azért, mert nem szeretném, hogy a világra jöjjön a gyerek, de szerinted milyen élete lenne neki? Az édesanyja is gyerek még!
Sőt, mondok jobban: neked mi lenne az első gondolatod, ha a Te lányoddal történne ugyanez? Biztos nem az, hogy "Nem baj, majd felneveljük,...", arról nem is beszélve, hogy a kérdező akár az egész családjával havi 70.000 Ft. segélyből élhet.
Úgyhogy én így ismeretlenül nem személyeskednék a helyedben senkivel; egyfelől azért, mert (ahogy az öregek mondják) nem őriztünk együtt libát, másfelől akinek ilyen nagy szája van az éteren keresztül, az a való életben úgyse mondaná a másik szemébe a gondolatait.
Arról nem is beszélve, hogy szerencsétlennek ezzel a személyeskedő hozzászólásoddal nem igazán segítettél. Majd akkor szólogass be, ha érdemileg is hozzászóltál a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!