8 hetes terhes vagyok de megfáztam reggelre. Fáj a torkom és hőemelkedésem van. Ma nincs orvos, és csak algopirin van itthon. Mit tanácsoltok? Bevehetek belőle egyet? Nem lesz baja a babának?
Sztem előbb próba teával és ágynyugalommal. Vagy hívd fel a védőnődet,esetleg a nőgyógyászodat...
Én inkább nem kockáztatnék kérdezés nélkül.
Inkább a panadol jobb lenne.
De egy szem algopirintől se lenne bajotok.
Jobbulást.
Szerintem is igyál sok teát és borogasd magad vizes ruhával mert a láz nem jó a terhesség első harmadában.
Kérdezd meg a védőnőd az algopirinről.
Ügyelet biztosan van.
Algopyrint inkább ne, csak nagyon indokolt, vagyis lázas esetben szedj. Az orvos és a patikusok is csak sajnálkozva tudnak nézni, ha állapotos és beteg vagy egyszerre.
Torokfájásra jó a Homeogene 9, vagy összetettebb tünetekre a Sinupret homeopátiás bogyó. Ha köhögni kezdesz, a Stodal szirup is hatásos.
A múlt héten én is megfáztam, igaz, hőemelkedésem nem volt, de sok mézes, citromos tea, kamillás gőzölés, ágynyugalom segíti a gyógyulást. Pihenj, aludj, feküdd ki a betegséget, de azért lásson orvos is, nehogy nagyobb baj legyen egy megfázásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!