Első gond az érettségi... Kellenek a pontok, és eléggé lazán vettem eddig a gimit, tehát most kell bepótolnom mindent. Emeltekről nem is beszélve.. Ezt kisbabával?:(
2014. júl. 23. 15:52
42/93 A kérdező kommentje:
Gyógyszerészeti.
2014. júl. 23. 15:52
43/93 anonim válasza:
Először is szerintem beszélj a szüleiddel, ezt muszáj lesz, bármilyen rossz is a kapcsolatotok. El kell döntened, hogy megpróbálod-e felnevelni vagy örökbe adod. Vannak örökbe adással foglalkozó alapítványok, keress fel egyet, egy ismerősöm fogadott örökbe már ilyen alapítvány segítségével, csak jókat mondott róla, segítik az életet adó anyukákat is. Elég nehéz helyzetbe vagy, de ezen nem tudsz már változtatni. Sok múlik azon a szüleid mennyire állnak majd melletted, ha igen, akkor szerintem nem lehetetlen, hogy valóra váltsd a tanulással kapcsolatos terveidet a baba mellett sem,de az biztos hogy nehéz lesz. Én is azt javaslom, hogy az apukát próbáld valahogy előkeríteni, lehet örülne a hírnek és támogatna.
2014. júl. 23. 16:01
44/93 anonim válasza:
Hiába siránkozol már. Mese nincs, megtartod és az örökségedből kihúzod, míg bölcsibe nem mehet, vagy örökbe adod és tanulsz. Ha a szüleid segítenek, akkor akár magántanulóként a sulit is tudod folytatni.
Egyébként elmennék egy alaposabb kivizsgálásra feltétlenül. Ki tudja, nem okozott e valami rendellenességet a gyereknél, hogy hormonokkal volt bombázva. Akkor lenne igazán szép, ha 18 évesen sérült gyereked születne...
2014. júl. 23. 16:12
45/93 anonim válasza:
Ne legyen nagy a szád.. ezek szerint mégsem VÉDEKEZTÉL megfelelően.
2014. júl. 23. 16:24
46/93 anonim válasza:
Az apa dolgozik vagy tanul?
2014. júl. 23. 16:41
47/93 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt, hogy nem kellett volna szexelnie. Hetente minimum 1 olyan kérdés jelenik meg itt, hogy védekezés mellett lett terhes, spirál, tabletta, stb. Ha azt írta volna, hogy 24 éves, nem támadnák egyesek. Tanácsot kért & nem kioktatást, issza a levét így is..
2014. júl. 23. 16:51
48/93 anonim válasza:
Hát, akkor most egy kemény döntés előtt állsz, nem irigyellek. Ha úgy döntenél, hogy örökbe adod, akkor szerintem a Bölcső Alapítványt válaszd, nagyon gondosan választják ki az örökbe fogadó szülőket.
2014. júl. 23. 18:38
49/93 anonim válasza:
Az alapítványnak van 2 otthona is, abban is segítenek, hogy titokban tudd tartani a dolgot, ha azt szeretnéd.
2014. júl. 23. 18:58
50/93 anonim válasza:
Ezert nem valo tiniknek a szex. A termeszet ugyanis arra talalta ki, hogy igy szaporodjunk. Az elvezet pedig ajandek melle.
Vedekezes mellett is sok baba fogan meg, nincs 100 szazalekos vedekezes. Ha lefekszel valakivel, valojaban vallalod, hogy gyereketek legyen.
Allj a szuleid ele, mondj el mindent, es majd befejezed a tanulmanyokat kesobb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!