Mennyire gáz ha valakinek nincs érettségije? De van 3 szakmája? Esetleg 34 évesen mit tanácsoltok hogyan kezdjen hozzá az újabb tanuláshoz?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 15:18
1/6 anonim válasza:
Szerintem egyátalán nem gáz, ha olyan szakmája van, ami valóban használható, meg tud élni belőle. 34 évesen simán lehet még tanulni szinte bármit. Nekem a főiskolán (levelező) nem egy 50 év feletti csoporttársam volt. Többen újra érettségiztek, hogy felvegyék őket.
2/6 anonim válasza:
Milyen értelemben gáz?
Ha úgy nézed, hogy egyes állásokba nem kerülhetsz, ha éppen oda szeretnél, az bizony kellemetlen, de lehet estin is tanulni.
A másik szempont, hogy esetleg más szemekkel néznek rád, azt ne vedd olyan tragikusan.
Nem a papír teszi az embert.
Esti, levelező tagozatokat tudsz igénybe venni. Akár főiskolát is, ha nagyon akarod.
3/6 anonim válasza:
Most az érettségi az olyan, hogyha nincs akkor mindenki hülyén néz rád, ha van akkor meg senkit sem érdekel.
Estin nyugodtan érettségizhetsz, 2 év alatt megtudod csinálni.
4/6 A kérdező kommentje:
szakmunkással nem 3 év?egyébként tényleg hülyén néznek az emberre.de miért is?
2010. jún. 14. 15:50
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekünk a töritanárunk mondta ezt állandóan, őt idéztem:)
Nálunk a gimiben volt esti suli, nekik 2 éves volt, nem tudom szakmunkással mennyi.
6/6 anonim válasza:
Nem elég a három szakma?
Nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!