Mit tanácsoltok az érettségi előtti utolsó hétvégére?
Ha lelkiismeretesen végig tanultad a 4 évet és az utolsó hónapokat is az érettségire, akkor tűnés bulizni, kipihenni magad, barátokkal lenni, etc!
Ilyenkor általában nem sok értelme van már a tanulásnak, mert csak magadat paráztatod.
Az érettségi amúgy sem egy nagy dolog. Én is azt hittem anno, hogy 'bele fogok halni', de amikor megkaptam a porfogó bizonyítványt, az volt az első kérdésem, hogy 'Ennyi?! Ennyi volt?!'
Lényeg, hogy vasárnap ne igyál alkoholt, és lehetőség szerint korán feküdj le, még ha nem is tudsz elaludni. Nézz tv-t, showder-t, ilyesmit... az agyadat kapcsold ki.
És sok sikert hozzá! :]]]
Szia!
Én tavaly érettségiztem.
Az "utolsó hétvégén" már nem igazán tanultam,és már vártam,hogy túl legyek az egész írásbeli részen :-D
Nem is vészes,bár azért tényleg oda kell figyelni!
Ha nem csak az a célod (és itt az derül ki számomra,hogy nem) hogy átcsusszanj mindenből egy 2-sel,akkor azért ajánlom,hogy figyelmesen olvasd el a feladatokat!
Ha valami nem ugrik be rögtön,ne pánikolj!
Egyél egy kocka csokit,vegyél egy nagy levegőt és haladj tovább.
Később térj vissza az előző feladathoz. Mondjuk,ha mateknál végképp semmi ötleted nincs,akkor írd ki az adatokat a szövegből.
Próbálj meg összefüggéseket felállítani.
Én lényegében így szedegettem össze a matek érettségin a pontjaimat :-D
Drukkolok!
Szia!
Tegnap 23:56-os vagyok :-D
A matektól féltem a legjobban,és mindig is hülye voltam hozzá.
Az érettségi napján azon izgultam,hogy csak legyen meg a kettes.
Végül 46 % lett és hármas :-D
Mondjuk nekem nem kellett a matek a továbbtanuláshoz,mert dupláztam magyarból és töriből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!