Mit tanácsoltok az érettségi előtti utolsó hétvégére?
Figyelt kérdés
Jól tanulok, izgulok az érettségi miatt, szeretném hogy jó helyre kerüljek be. Tettem is érte sokat, rendesen tanultam a négy év alatt, fontos volt nekem, hogy mindig készüljek az órákra. Viszont most nincs ötletem, mit érdemes átnézni ismételni az utolsó napokban. Írtam előző érettségiket, atlaszt, függvénytáblát átnéztem. Ezt a két napot a pihenésre és a feltöltődésre kéne szánni vagy még tanulni kéne? Esetleg egyéb tippek az érettségire? Tapasztalatok? :) Előre is köszönöm a válaszokat!2011. ápr. 29. 19:47
11/11 anonim válasza:
Szia!
Megint én vagyok! :-D
Nekem is a biosz volt a választott tantárgyam.Attól is féltem azért,de az csak jövőhéten lesz :-D
De összességében még egyszer mondom,hogy nem kell félni.
Matek sem vészes.Ha nem vagy belőle zseni (akárcsak én),akkor nagyon hajts rá az első részre ( 45 percesre),mert azok szinte rutin feladatok.
Kb. csak átlagszámítás,egyenletrendezés,Pitagorasz-tétel és hasonló könnyű feladatok vannak benne.
Én a matek második részénél viszont majdnem elbőgtem magam a feladatok láttán :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!