Babát várok 18 évesen. Mit tanácsoltok?
14. hétben vagyok, most voltam dokinál, elvetetni már nem lehet. Védekeztem hüvelygyűrűvel, ráadásul csak 1 alkalom volt, nem jártunk.
Rossz a kapcsolatom a szüleimmel, szerintem ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok..
Most mi lesz????
ha képes vagy rá, megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot egy szervezettel, amelyik örökbeadással foglalkozik. Lehet, ők segítenek az elkövetkező hónapokban is.
2 unokatesóm tudna esetleg segíteni, de ők is csak anyagilag. Viszont anyagi segítségre nincs szükségem, van félretett, örökölt pénzem.
Itt a gond a sulival van főleg..
1, Huvelygyurut, mint barmi hormonalis fogamzasgalot akkor hasznal az ember, ha hosszutavu parkapcsolata van.
2; Ha 6 eves a baratsag, akkor te 12 eves voltal a kezdetekor. Eselytelen, hogy egy ekkora gyerek egyedul jojjon menjen a baratjaval, aki jo esetben vele egyidos. Ha idosebb, ha fiatalabb, akkor plane.
Mekkora energiát fektetsz a kötekedésbe.
Fél éve szakítottunk az exbarátommal, 3 éves kapcsolat volt. Nem fogom abbahagyni-elkezdeni-abbahagyni a fogamzásgátlót ha egyszer bevált.
Ki mondta, hogy 12 évesen találkozgattunk? Neten ismertem meg, 14. szülinapom után találkoztunk először.
És amúgy miért ne találkozhattam volna valakivel 12 évesen? 12 évesen a lakásból sem lehet kitenni a lábat? Esélytelen??? Akkor biztos csak álmodtam, hogy eljárkáltam a barátnőimmel moziba, sétálni, stb.
Hihetetlenül buta vagy.
En vagyok hihetetlenul buta? Nem en vagyok terhes 18 evesen :D
Hiaba kamuzol, nem jol csinalod. Nem irnak fel fogamzasgatlot 16 ev alatt.
De jo nagy rbanc lehetsz, ha mar 15 evesen szexeltel.
Mielőtt számodra idegen, ismeretlen emberek véleményére vagy kíváncsi, mesélnéd el inkább a szüleidnek.
Velük élsz egy háztartásba idáig ők taníttattak, etettek, ruháztak. Valamelyest nekik is van közük a dologhoz nem? Ha valaki orvosi pályára készül, mások gyógyításra szenteli életét valami szinten fel kellene ismernie egy 3 hónapos terhességet, pláne magán.
De, felírnak, még 13-14 évesnek is. Persze, rbanc is vagyok, meg minden.
Innentől 1 kommentedre sem fogok reagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!