Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Babát várok 18 évesen. Mit...

Babát várok 18 évesen. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

14. hétben vagyok, most voltam dokinál, elvetetni már nem lehet. Védekeztem hüvelygyűrűvel, ráadásul csak 1 alkalom volt, nem jártunk.

Rossz a kapcsolatom a szüleimmel, szerintem ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok..

Most mi lesz????

2014. júl. 23. 14:57
 21/93 anonim ***** válasza:
67%

ha képes vagy rá, megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot egy szervezettel, amelyik örökbeadással foglalkozik. Lehet, ők segítenek az elkövetkező hónapokban is.

[link]

2014. júl. 23. 15:18
 22/93 A kérdező kommentje:

2 unokatesóm tudna esetleg segíteni, de ők is csak anyagilag. Viszont anyagi segítségre nincs szükségem, van félretett, örökölt pénzem.

Itt a gond a sulival van főleg..

2014. júl. 23. 15:19
 23/93 A kérdező kommentje:
Köszi a linet, átnézem az oldalt:)
2014. júl. 23. 15:19
 24/93 anonim ***** válasza:
50%

1, Huvelygyurut, mint barmi hormonalis fogamzasgalot akkor hasznal az ember, ha hosszutavu parkapcsolata van.

2; Ha 6 eves a baratsag, akkor te 12 eves voltal a kezdetekor. Eselytelen, hogy egy ekkora gyerek egyedul jojjon menjen a baratjaval, aki jo esetben vele egyidos. Ha idosebb, ha fiatalabb, akkor plane.

2014. júl. 23. 15:20
 25/93 anonim ***** válasza:
68%
Egyebkent meg 15 evesnek nem irnak fel huvelygyurut, kamukiralyno.
2014. júl. 23. 15:20
 26/93 A kérdező kommentje:

Mekkora energiát fektetsz a kötekedésbe.

Fél éve szakítottunk az exbarátommal, 3 éves kapcsolat volt. Nem fogom abbahagyni-elkezdeni-abbahagyni a fogamzásgátlót ha egyszer bevált.

Ki mondta, hogy 12 évesen találkozgattunk? Neten ismertem meg, 14. szülinapom után találkoztunk először.

És amúgy miért ne találkozhattam volna valakivel 12 évesen? 12 évesen a lakásból sem lehet kitenni a lábat? Esélytelen??? Akkor biztos csak álmodtam, hogy eljárkáltam a barátnőimmel moziba, sétálni, stb.

Hihetetlenül buta vagy.

2014. júl. 23. 15:22
 27/93 A kérdező kommentje:
Marha érdekes, hogy mégis felírták. Szerintem jobb, ha befejezed, nem vagyok rád kíváncsi.
2014. júl. 23. 15:23
 28/93 anonim ***** válasza:
36%

En vagyok hihetetlenul buta? Nem en vagyok terhes 18 evesen :D

Hiaba kamuzol, nem jol csinalod. Nem irnak fel fogamzasgatlot 16 ev alatt.

De jo nagy rbanc lehetsz, ha mar 15 evesen szexeltel.

2014. júl. 23. 15:28
 29/93 anonim ***** válasza:
48%

Mielőtt számodra idegen, ismeretlen emberek véleményére vagy kíváncsi, mesélnéd el inkább a szüleidnek.

Velük élsz egy háztartásba idáig ők taníttattak, etettek, ruháztak. Valamelyest nekik is van közük a dologhoz nem? Ha valaki orvosi pályára készül, mások gyógyításra szenteli életét valami szinten fel kellene ismernie egy 3 hónapos terhességet, pláne magán.

2014. júl. 23. 15:29
 30/93 A kérdező kommentje:

De, felírnak, még 13-14 évesnek is. Persze, rbanc is vagyok, meg minden.

Innentől 1 kommentedre sem fogok reagálni.

2014. júl. 23. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!