Babát várok 18 évesen. Mit tanácsoltok?
14. hétben vagyok, most voltam dokinál, elvetetni már nem lehet. Védekeztem hüvelygyűrűvel, ráadásul csak 1 alkalom volt, nem jártunk.
Rossz a kapcsolatom a szüleimmel, szerintem ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok..
Most mi lesz????
Úh, ez aztán a slamasztika... :(
A suliban lehetsz magántanuló, én úgy tudom. Kérdezz meg valakit erről a titkárságon.
Az apukát pedig valahogyan próbáld meg elérni, mindenképpen tudnia kell erről. Közös ismerősötök nincs?
Hát ezt nagyon megszívtad :(
Keresd fel más rokonaidat, ha a szüleid kidobnak.
Az érettségit meg felejtsd el. Nekem is van több ismerősöm akik ilyen korban estek teherbe és máig nem tudták letenni az érettségit, nemhogy egyetemet végezni :(
Nem akarlak elkeseríteni, de ha nincsen mögötted szülői háttér, akkor egy gyerekkel nem séta galopp a tanulás.
Az érettségit megcsinálhatod magántanulóként, vagy esti iskolában, de az egyetem az zűrösebb.
Van ismerősöm, aki babával csinálta meg az egyetemet, de ott a szülei segítették végig (míg órára járt, vagy vizsgázni vigyáztak a kicsire, tanulni is tudott, mert addig ők foglalkoztak vele). Ha egyedül akarod megcsinálni, akkor inkább egy OKJ-s gyógyszerész asszisztensiben gondolkodj, és ha nagyobb a gyerek, akkor még mindig mehetsz egyetemre.
Én már végeztem az egyetemmel, de gyerek nélkül sem volt piskóta (műszaki pályán végeztem).
Ha nem akarod megtartani, akkor add örökbe. Utána azt csinálsz, amit akarsz, és egy család is boldog, hogy lehet gyerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!