Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Babát várok 18 évesen. Mit...

Babát várok 18 évesen. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

14. hétben vagyok, most voltam dokinál, elvetetni már nem lehet. Védekeztem hüvelygyűrűvel, ráadásul csak 1 alkalom volt, nem jártunk.

Rossz a kapcsolatom a szüleimmel, szerintem ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok..

Most mi lesz????

2014. júl. 23. 14:57
 11/93 anonim ***** válasza:
41%
4-es vagyok! Neked mik a terveid? Engem az érdekelne hogy meg akarod-e tartani? Elég erősnek érzed magad ahhoz hogy egyedül végig csináld? Milyen az egészségi állapotod? Ha sokat idegeskedsz a baba meg érzi, nem fejlődik rendesen, enned is kell normálisan, odafigyelni magatokra! Beszélj a pasival! Ha úgy gondolod megtartod, én segítek Neked :) Komolyan! Vagy esetleg itt ha vannak olyan anyukák akik segítenének, fogadd el, jól jönne Nektek :) Nem Te jártál először így, hidd el...
2014. júl. 23. 15:13
 12/93 A kérdező kommentje:
Szüleinél lakik, de fogalmam sincs, hogy hol. Csak a várost tudom
2014. júl. 23. 15:13
 13/93 A kérdező kommentje:
Orvosira akarok menni, ebbe azt hiszem, nem fér bele egy gyerek most.. :(
2014. júl. 23. 15:14
 14/93 anonim ***** válasza:
23%
Kamu szaga van.
2014. júl. 23. 15:14
 15/93 anonim ***** válasza:
56%
Persze. Egyre jobban belekeveredsz a kamuba. "Huvelygyuruvel vedekeztem", "csak egy alkalom volt" "6 eves baratsag" "csak a varost tudom ahol lakik" persze.....
2014. júl. 23. 15:15
 16/93 anonim ***** válasza:
79%
értem! akkor meg kell szülnöd már, és örökbe adod, más nincs...
 17/93 anonim ***** válasza:
35%

Közös ismerősök által?

Mármint megtudni legalább a lakcímét.. Nincs nagyon más ötletem..

Mit gondolsz tudnád adoptálni? Vagy megtartanád?

Érdemes végiggondolni, hogy anyukádéknak mit mondanál.

Ha van olyan rokonod, akiben megbízol, akkor vele együtt mondd el..

18/93 A kérdező kommentje:

70 %-os, MI VAN????? Ebbe mi a hazugság??? Jó barátom volt, egyszer lefeküdtünk, ezután ő szerelmes lett belém, megszakítottuk a kapcsolatot, nem ment a dolog. Ritkán találkoztunk, nem ismerem a szüleit, barátait, csak kettesben járkáltunk el.

A hüvelygyűrűbe mi a hihetetlen?? 3 éve ezzel védekezek amúgy, fogalmam sincs, mi volt a baj most

2014. júl. 23. 15:17
 19/93 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon sajnálom a dolgot. A szüleiden kívül van olyan hozzátartozód, akire esetleg számíthatsz? Nagyszülők, nagynéni, nagybácsi stb.... A fiú szüleit ismered? Rajtuk keresztül nem tudnád előkeríteni?
2014. júl. 23. 15:18
 20/93 A kérdező kommentje:
Soha nem jártam nála, mert szégyellte a szüleit, amit meg is értettem azok alapján, amit mesélt..
2014. júl. 23. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!