Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem egy közel 20 évvel idősebb férfiba,18 évesen. Nagyon tartok a családom véleményétől. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
A szülők előtt még nem nyilvános a dolog, de nem tdom biztosan mi lenne a jobb. Félek ha elmondom édesanyámnak akkor tiltani fog, kiakad, de igy meg roszul érzem magam hogy nem oszthatom meg vele a dolgaimat. Ti mit tanácsolnátok? Teljesen kilátástalannak érzem a dolgot.2012. nov. 12. 19:39
1/7 anonim válasza:
Mi is,majd Apáddal sakkozik,hiszen akár egykorúak is lehetnének.
2/7 anonim válasza:
nekem az első kapcsolatom egy nálam 25 évvel idősebb hapsival volt. 3 évig voltunk együtt. 18 voltam mikor összejöttünk... Nagyon szerettem, szerettük egymást. sok dologra megtanított, és őnála jó helyen a szüzességem is. nem bánom egy percig se az egészet. Apukám élt már csak, így csak neki tudtam bemutatni, először zavarta, de 3hónap múlva, mikor látta hogy komoly, megbékélt.
3/7 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok, barátom 20, 5 hónapja járunk. Családom szerint pont ideális a korkülönbség, nem tiltottak egyáltalán. Én is jól kijövök a barátom szüleivel, ő is jól kijön az enyémekkel. Ne izgulj, nem fognak tiltani.
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok. És a férfiak később érnek, mint a nők, úgyhogy tökéletes a korkülönbségetek. :)
5/7 anonim válasza:
Kedves 17 éves.Ennyni idős korban ,azt hiszem már tudni kéne olvasni.
A kérdező 18 éves a barátja 38.
A Te apukád mennyi??
6/7 A kérdező kommentje:
52 éves az édesapám
2012. nov. 16. 15:26
7/7 anonim válasza:
Szia! Mi lett veletek, elmondtad otthon? :) Hogy fogadták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!