Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a nálam 25 évvel idősebb főnökömbe, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A helyzetet külön megnehezíti, hogy külföldön dolgozom, és a főnököm idevalósi, tehát nem olyan idegen, mint én.
Hogy kölcsönös-e a dolog, nem tudnám megmondani, mikor milyen kedve van, van, hogy meglep egy fagyival, vagy édességgel, van, hogy utasításokat kapok a munkámmal kapcsolatban. Gyakran veszem észre, hogy keresi a társaságom, próbál jó színben feltűnni előttem, többször hallottam, hogy miközben ismerőseivel, barátaival beszélt, az én munkám dicsérte. Szerintetek?
2012. aug. 9. 02:07
1/9 anonim válasza:
Ne kockáztasd inkább az állásod.Lehet elkeveregnétek egy darabig,aztán ha nem úgy jönne össze a dolog,kipenderítene.
2/9 anonim válasza:
szerintem egy jo beosztottja vagy
ha komolyabbra szeretned forditani a dolgot semmikepp se munkaidobe. Tehat munkan kivul az fix :DD
3/9 anonim válasza:
Ezt kulturális különbségnek hívják, és valszeg totálisan félreérted a viselkedését. Ha kínos szituációt akarsz, akkor mindenképp hidd azt, hogy "kölcsönös a dolog".
4/9 A kérdező kommentje:
Ez messze túltesz a kulturális különbségen, itt élő közös ismerőseink sem értik a viselkedését... Én meg persze közben belehabarodtam, végtére is meglepően vonzó, független, fiatalos, lendületes fickó.
2012. aug. 9. 02:55
5/9 anonim válasza:
Akkor meg mi a sz.art akarsz hallani? Már rég tudod, hogy össze fogsz jönni vele.
7/9 anonim válasza:
Hogyha nő vagy, és nem is ronda, főleg hogy egyedülálló, akkor barátságosan fog veled viselkedni.Miért ne tenné?De ez nem jelent önmagában semmi többet.
8/9 anonim válasza:
Szeretkezz velem és hidd el egy-kettőre elfelejtem a főnököd :-)
9/9 Hanariko válasza:
Ha minden áron meg akarod próbálni, akkor én is azt tudom ajánlani, hogy munkaidőn kívül, de éna helyedben nem fűznék hozzá sok reményt. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!