Babát várok 18 évesen. Mit tanácsoltok?
14. hétben vagyok, most voltam dokinál, elvetetni már nem lehet. Védekeztem hüvelygyűrűvel, ráadásul csak 1 alkalom volt, nem jártunk.
Rossz a kapcsolatom a szüleimmel, szerintem ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok..
Most mi lesz????
Betöltötted a 18-at?
Ha még nem, akkor, akkor a 18. Hétig elvetetheted
Hogy nem vetted ész eddig??
Ha ennyire rossz helyzetben vagy, és nem lehet mr elvenni,,akkor adoptálnám.
Hogy mi lesz sajnos nem tudom, az biztos, hogy mihamarabb el kell mondanod a szüleidnek, akármennyire is félsz tőle.
Szorítok, légy erős.
Hiába egy alkalom volt, az apának is tudnia kell rola, az ő gyereke is.
Talan ő, vagy az ő szülei tudják vállalni, vagy tudnak segíteni, legalább az elkövetkező hőnapokban, ha után anem is, ha a szüleid drasztikus lépésre szánná magát.
Az orvos mit mond, hogy fordulhatott elő( a nyílvanvalőt leszámítva, hogy nemi aktusból)
Anyaotthon! Ha már nem tudod elvetetni! Biztosan kidobnának a szüleid?
Ha egy alkalom is volt, akkor is apuka lett az illető, mond el neki, pl: hogy tudom csak 1 éjszaka volt, de terhes lettem és segítségre szorulok!
Későn vetted észre hogy terhes vagy? Akkor már 3 havid elmaradt ugye? Hogy nem vetted észre? Ne bántsd a picit kérlek, ő csak egy kis magzat... Vagy esetleg még örökbe adhatnád... (ez csak egy ötlet)Hány éves a férfi (apuka)?
Az apjával megszakadt minden kapcsolatom 6 év barátság után :( Se telefonon nem érem el, se fb-on, a keresésben sem jelenik meg.. Eltűnt..
A doki mondta, hogy sajnos semmit sem tehet, amúgy ismerjük, tehát ha megtehetné, megtenné...
Minden megvonásos vérzésem megjött, teljesen normálisan, azért teszteltem, mert mostanában nincs étvágyam és folyton hánynom kell.
Suli + tanulás + munka + terhesség... Ez így nagyon sok.. 11-ben 4-ig bent voltam mindennap, idén nem tudom, mi lesz :(
Na ezért nem való gyerekeknek szex. A pasi miért nem védekezett? A védekezés mindkét fél dolga! Ha nem szóltál neki, akkor a te hibád. Ha pedig nem akart gumit húzni, nem kellett volna széttenni a lábadat.
Én csak a gyereket sajnálom.
Amúgy mondd meg a szüleidnek, és viseld a tetteid következményeit. Aztán ha megszületik, add örökbe a babát.
Az anyaotthon nem ugy mukodik am, hogy bekopogtat az ember, hogy "jo napot, megjottem". Ahhoz szukseges adott osszegu jovedelem, hgoy csak az alapot emlitsem.
Kerdezonek meg evidens, hogy nincs.
Mellesleg kamu a kerdes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!