Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Babát várok 18 évesen. Mit...

Babát várok 18 évesen. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

14. hétben vagyok, most voltam dokinál, elvetetni már nem lehet. Védekeztem hüvelygyűrűvel, ráadásul csak 1 alkalom volt, nem jártunk.

Rossz a kapcsolatom a szüleimmel, szerintem ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok..

Most mi lesz????

2014. júl. 23. 14:57
 61/93 anonim ***** válasza:
52%
"Pénzére nincs szuksegem" Tehat a szüleid nyakára meg segélyre tervezed megszulni. Nem csak az apa gyerek még....
2014. júl. 25. 06:16
 62/93 anonim ***** válasza:

Lehet hogy neked nincs rá szükséged, de hogy a gyerke majd kérdezni fogja, h ki az apja az hétszentség...

Nem a pénz és magad miatt kell h tudjon róla első sorban, hanem gyerek miatt.

BarAtnőm lett terhes egyéjszakásból. Mondjuk ő felnőtt... A gyerek természetesen ismeri az apját. Az apai nagyszülők meg imádják az unokájukat. Szvsz joga/joguk van tudni

2014. júl. 25. 08:14
 63/93 A kérdező kommentje:
Utálja a gyerekeket... De sajnos szo szerint..
2014. júl. 25. 10:06
 64/93 anonim ***** válasza:
93%

Lehetl hogy utalja, de most csinalt egyet. Nemcsak o a gyerek meg, hanem te is egyebkent.... ket gyerek osszehozott egy harmadikat. Bravo.

Egyebkent a penz nem neked jar, hanem a gyereknek.

2014. júl. 25. 10:22
 65/93 anonim ***** válasza:

Azért én kiváncsi lennék az apa korára...

Mert,hogy nincs 18 az biztos...

2014. júl. 25. 11:00
 66/93 anonim ***** válasza:
Kérdező! A gyerektartás a gyereké, nem a Tiéd. Ha Neked nem is kell a pénz, de gondolni kell arra is, mi van ha egyszer majd nem úgy megy a szekér és milyen jól jön az a kis pénz a GYEREKNEK, ha megszorultok, vagy ha pl jogsi kell neki, elveszted a munkád stb. Sokaknak nincs szükségük a gyerektartásra, de elkérik és félreteszik a gyereknek egy számlára, ha nagy lesz akkor megkapja! Mert tudod 18 év alatt sokat javulhat, de romolhat is az ember helyzete pénzügyileg!
2014. júl. 25. 15:25
 67/93 A kérdező kommentje:
Ne turkáljatok a családunk pénztárcájában! Maradjunk csak annyiban, hogy az unokáimnak se kéne dolgoznia..
2014. júl. 25. 15:45
 68/93 anonim ***** válasza:

akkor ha így áll

veszel egy lakást

odaköltözöl

fizetsz egy bennlakásos bébiszittert

Így van lehetőséged sulira, de tudzs a gyerekeddel is foglalkozni, viszont, ha tanulnod kell, akkor is van ott valaki, aki vigyáz rá.

elvileg felnőtt vagy, ezt mind megteheted, sőt ilyen esetben mivel nem a szüleid nyakára szülöd a gyereket,, nem tudom miért félsz az elmondástól

2014. júl. 25. 15:50
 69/93 anonim ***** válasza:

Ha "az unokádnak sem kell dolgoznia", akkor tudsz magad és a gyereked mellé fel venni egy gondozót, aki kiszolgál.

Kevés 18 évesnek van ilyen kellemetlenkedő lekezelő stílusa. Feltéve ha nem egy unatkozó kitalált sztoriján csámcsogunk.

2014. júl. 25. 16:58
 70/93 anonim ***** válasza:
100%

" ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok.. "

Hogy is van az, hogy uszkaltok a penzben...?

2014. júl. 25. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!