Babát várok 18 évesen. Mit tanácsoltok?
14. hétben vagyok, most voltam dokinál, elvetetni már nem lehet. Védekeztem hüvelygyűrűvel, ráadásul csak 1 alkalom volt, nem jártunk.
Rossz a kapcsolatom a szüleimmel, szerintem ki fognak dobni, nincs hová mennem, érettségizni is csak most fogok, tehát melózni se tudok..
Most mi lesz????
"KISANYÁM, megmondod milyen melót találok érettségi nélkül, illetve sima érettségivel? Tisztában vagyok a munkaerőpiaccal, és nem akarok éhendögleni az elkövetkezendő 60 évben!"
Meg kellett volna varnod a szexszel a felnott kort, nem gyerekkent csinalni.
52
Ma már ez elképzelhetetlen,
vagy annak tűnik
de nem olyan régen csak azok szexeltek korábban, akiket volt is miért elítélni.
Egyébként van benne valami, bennem bennem volt az, hogy csak akkor, ha úgyesik, akkor legyen megoldás ( 19 voltam majdnem amikor nemi élette kezdtem élni, és nem azért ilyen későn ert nem lett volna rá "jelenzkező"
Saját döntés volt..
De ez most nem segít, mert kit érdekel, a mi lett volna ha...
Hol tartasz fejben?
Sikerült összeszedned a gondolataid mit szeretnél?
Hogyan mondod el a szüleidnek?
1.
"Tehat amig valakinek nincs biztos munkahelye es lakasa, az ne szexeljen?"
Azt kene felfogni vegre, hogy a szex eredmenye lehet egy uj elet, ami felelosseggel jar. Vedekezhetsz akarhogy, megfoganhat a baba, ahogy veled is megtortent.
Orokbe lehet adni, ami egy hatalmas kin a nonek, egesz eletere kihat az, hogy valahol el a gyermeke, vajon mi lehet vele.
Az abortusz, ami egyszeruen legalis gyilkossag, megintcsak torest okoz a no eleteben. Es meg mindig lehet meddoseg a kovetkezmenye.
Erted? Szexszelj felelosseggel. Egy tini nem tud.
"Gondolom fogalmad sincs rola, hogy a tinikorban a szex a pszichoszexualis fejlodes resze."
Ebben nagyon tevedsz. A csok, az oleles, a petting igen. A kozosules nem.
37-es vagyok és nem értem mi a baj a válaszommal. Kellene a gyerek apja nem? Gyámügy tud segíteni... Ha apasági teszteket lehet csináltatni apaság megállapítására...
44-es is le lett pontozva pedig valahol Neki is igaza van!
50-esnek is igaza van 10% védekezés nincs. Max, ha húzol gumit, bogyót is szedsz és esetleg és feltetetsz magadnak egy spirált. Na annak akkor küldetése van, ha az megfogan!
De hát ide népművészeti agyagedények járnak és csak osszák azt észt meg lehordják a kérdezőt... Ha nektek bajotok van akkor gondolom nektek se hiányzik a letolás, igaz? Hanem elég a baj. Bár lehet a GYK-án nem így megy...
volt hüvelygyűrű....ugyanannyira hatásos, mind a bogyó...
küldetés adott...
nem hiszem,hogy a gyámhatóság nyomozgat az apa után, de ez csak tipp..
Nem mondtam el, mert elromlott a kocsi es nagyon idegesek...
Az apat en nem akarom belekeverni. A penzere nincs szuksegem, a gyereket ugyse akarna, meg o is gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!