Hogy mutassam be a barátomat a szüleimnek, ha ő 29 éves, én pedig csak 16 vagyok? Mi lenne a reakciótok?
Most ne azt írjátok, hogy kihasznál, szakít velem, stb.
Mert ez akkor is megtörténhetne, ha ő is 16 éves lenne.
Nem azt várom, hogy örökre együtt leszünk, mint egy tündérmesében. Nem is a pénze, kapcsolatai, befolyása miatt vagyok vele.
Egyszerűen jól megvagyunk, működik közöttünk a kémia és úgy döntöttünk, megpróbáljuk a dolgot.
De nem tudom, hogy a szüleim hogy reagálnak majd (még sosem volt barátom). Nem tudom, hogy mondjam el. Meséljek róla, vagy egyszerűen csak hívjam ide? Vagy hogy?
Senki sem hívta a kislány k...ának, mert nem az. Csak naiv.
16 évesen minden ember azt hiszi, érettebb az átlagnál, ő már felnőtt, ő már mindent tud, neki pasija van...
Persze, micsoda menő dolog, hogy érte kocsival jönnek, a pasi mindig tud fizetni a mekiben, és egyébként is, benne látta meg a nagy Ő-t, hát persze, ez az igaz, nagybetűs szerelem.
Neki fizetése van, neked zsebpénzed amit a szüleid adnak, jobb esetben néha akad diákmunka.
Ő szabad, neked még a szüleid húzzák a határokat.
Ő felnőtt, te tinédzser.
Neki már karrierje van, neked még érettségid sem.
Nem a korkülönbség a baj, hanem a korotok. Más életszakaszban vagytok, más életritmusban éltek. Sosem fog céges partira vinni, mert neked este nyolcra otthon a helyed, hétvégén kimaradhatsz éjfélig. Hazavisz bemutatni a szüleinek? Mégis mit gondolnának a szülők? Rosszul sikerült az első randid kisfiam, vagy mi?!
Miért nem a korosztályodban keresed a "kémiát"?
Ne azon gondolkodj, hogy a szüleidnek bemutasd, hanem inkább azon, hogy hagyd a fenébe. Hidd el, a szüleid nem fognak örülni, mert hiába nem történt még közöttetek semmi, a szüleid első gondolata az lesz, hogy te csak "arra" kellesz.
Azt se felejtsük el, hogy vannak tinik akik felnőttebben tudnak gondolkozni, mint egyes harmincas éveiben járó személy. Vannak akiknek nincs gyerekkoruk, mert esetleg olyan körülmények között nőtt fel, hogy magára volt utalva. Nem foglalkoztak vele a szülők stb.
Persze nem azt mondom, nem ismerjük a kérdezőt, így nehéz megítélni.
Figyelj kislány, ha ahhoz sem vagy elég bátor hogy odaállj a szüleid elé, hogy mi a helyzet, akkor mitől vagy te egyenlő partner?
J bocs, semmitől. A pasid biztos egy érzelmileg visszamaradott, ha nem talált korabelit.
Te jó kis móka vagy neki, így szex nélkül is, talán pont azzal van baja. Mert nekem ne mond, hogy egy egészséges 29 éves férfinak nincs igénye szexre, de van, hogy a túróba ne lenne?! Talán nem áll fel neki?!
Mi az hogy a korkülönbséggel nincs baj, csak a korral? Komolyan megáll az ember esze milyen sunyi, alattomos kijelentéseitek vannak.
Persze hogy nem gond a korkülönbség, hiszen ha gond lenne akkor nem tudnátok megmagyarázni miért vagytok együtt 8-9 vagy 10 évvel idősebb férfiakkal.
Két dolog miatt fáj nektek ha egy 30 körüli férfi 20 év alatti lánnyal van együtt.
1. A nőknek hamar lejár az idejük. A testük már nem ad annyi hasznot, megcsúnyulnak, csökkennek az anyaságra való esélyek. Így természetesen féltékenyek egy egészséges fiatal lányra.
2. 25 év feletti nők többsége már bőven szexuálisan elhasznált, míg 20 alatti nőknél ez fordítva van, és a szüzességre is megvan az esély.
Ez egy hihetetlenül primitív önző gondolkodás. Persze az erkölcsi értékek, ideológiák sosem érdekelték a nőket mindig csak maguk.
Csak nézzünk meg egy homoszexuálisokról szóló kérdést. Hirtelen fontos lesz az individualizmus, meg persze a nem létező egyéni felelősség. Hiszen nem tehenek róla csak véletlenül használják az ánuszt vaginának.
A prostitúció, a drogok viszont gonosz dolgok, meg véletlenül se szabad legalizálni, ahogy a fegyvertartást sem.
A homoszexualitás genetikai mivoltára semmi bizonyíték sincs, mégis szó nélkül melléjük állnak. A férfiak poligám ösztöne viszont tény, de valahogy mégse támogatják a poligámiát. Sőt, megvetik. Ez így nagyon nem hiteles. Aki itt önző azok ti vagytok.
A kérdésre visszatérve a kor itt csak jogilag számít, mert egy 16 éves lány már bőven nem gyerek, főleg biológiailag. Ez szellemi maszlag meg egy baromság mert csak annyit jelenthet, hogy olcsóbban adja a portékáit. Vagyis nem önző módon csak elvesz a férfitól, hanem ad is.
Utolsó, igenis a korral van baj.
Egyszerűen nem tudnék egy 16 éves lánykára potenciális élettársamként tekinteni, pontosan a kora és az ezzel járó tapasztalatlansága és a kiforratlansága miatt.
Egyszer már szívtam meg így. Mellettem (én 22 ő 16) nőnek érezte magát, a kevés önbizalmát feltuningoltam, vittem a saját barátaimmal nyaralni, stb és az első drogos idióta (ezt értsd szó szerint!!) miatt elhagyott. Akivel persze csak az első pofonig tartott a kapcsolata.
Szóval ezért. Te kizárólag biológiai szempontból közelítetted meg a dolgot, azonban felnőtt kapcsolathoz aznnál sokkal több kell, minthogy hamvasabb a lány, mint a férfi korosztályának tagjai. Némi élettapasztalat sem árt.
Egy esetből nem lehet kiindulni.
De nem is ez a fő gond, hanem az hogy milyen alapon korlátozzák a férfiak jogait ilyen esetekben? A homoszexuálisoknak mindet szabad, amikor tény hogy egy beteges aberráltságról van szó, ellenben a prostitúció illegális, a drogok illegálisak, ha egy férfi összejön egy 20 alatti lánnyal akkor le van köpve stb stb.
Arra akarod kilyukadni, minden a nők érdekei szerint történik, nem számítanak az érvek, vagy az igazság. Franciaországban be van tiltva az apasági teszt, a Femen férfigyűlölői mozgolódnak, de nálunk is nagyon rossz a helyzet. Szóval a lényeg az, hogy a nők önző érdekei szerint hozzák a törvényeket, az erkölcs nekik nem számít, de a férfiakra már ráerőszakolnák. Ezt nem szabad hagynunk.
Te bolond vagy :)
Még egyszer mondom, és szerintem minden egészséges lelkületű 25 feletti férfi nevében beszélhetek: saját magam miatt nem járnék egy tizenéves lánnyal, mert nem tekintem egyenlő partnernek, ha kapcsolatról van szó. Nem pedig azért, mert a társadalom kirekeszt.
De hagyjuk is, mert te erre is tudsz biztosan összeesküvés elméletet gyártani, gondolom szerinted a hamis kondenzcsíkokban kipermetezett mérgekkel szelektíven kimosták a férfiak agyát, és emiatt tart ott a világ, ahol.
87-es, te nagyon sötét vagy!
30 évesen azért gáz kavarni egy 16 éves tini fruskával, mert:
1. Nincs közös téma, a gondolkodás sem hasonló
2. Egy egészséges önértékeléssel bíró pasas nem fog egy tinivel kavarni, akinek megmondják a szülei, hogy 8-ra otthon legyen és csínáljon leckét.
3. Legtöbbször csak a friss hús miatt gerjednek az ilyen önbizalom hiányos fazonok a tinikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!