Meddig tudok még hazudni a szüleimnek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok,most van egy lány akivel kapcsolat alakulgat.A szüleim viszont teljesen álomvilágban élnek, szerintük én "baba" vagyok akinek nem való az ilyen,gyerekes és idióta módon kezelik az ilyen helyzeteket és halálra cikiznének miatta. Sajnos ez így van nekem elhihetitek.
Szóval semmi kedvem elmondani nekik de a kimaradozgatás (randik),csetelések,beszélgetések kimagyarázásába már belefáradtam.
Hogy tarthatom tovább titokban?
18/F
2014. jún. 1. 21:56
1/13 anonim válasza:
sehogy, ha nem "baba" vagy, hanem felnőtt, akkor semmi okod titkolni
2/13 A kérdező kommentje:
Mint írtam gyerekes,gúnyolódó,megszégyenítő módra viselkednek
Ebből nem kérek
2014. jún. 1. 22:10
3/13 anonim válasza:
Ha még csak alakulgat a kapcsolat, addig én nem mondanám el. Ha már stabil dolog lesz belőle, ráér akkor bejelenteni, addig meg kinek hiányzik a cikizés? Barátnőm szülei sem megértő típusok, ő is nagyon sokáig halogatta a bejelentést, de jól is tette. Ilyeneket talált ki, hogy könyvtár, barátnőnél alvás, stb.
4/13 anonim válasza:
Állj a sarkadra, 18 éves vagy, ha ilyenek ezeket a dolgokat ne itt mond el, hanem nekik. Addig, amíg fel nem fogják. És sz@rd le, h mit reagálnak. Előbb-utóbb csak megunják, ha meg még se, előbb-utóbb úgy is önálló életet fogsz élni, és akkor majd nézhetnek a szüleid.
5/13 anonim válasza:
4es vagyok: ja és szerintem ne hazudozz tovább. Magad miatt nem éri meg, nem csoda, h bele vagy fáradva, előbb-utóbb megfojtanak a hazugságok, téged.
6/13 anonim válasza:
mivel cikiznének, és mivel egy épp bontakozó szerelemnek ez nem hiányzik - járjatok titokban. Mi is így tettünk a te korodban,édes a lopott csók. Majd eljön az ideje, amikor bemutatjátok egymást a szülőknek.
7/13 anonim válasza:
Amíg titokban tartod, addig tényleg megérdemled, hogy úgy kezeljenek, mint egy babát!
8/13 A kérdező kommentje:
Miattuk tartom titokban.
Értelmezd mar a kérdést bzki
2014. jún. 1. 22:42
9/13 anonim válasza:
Ember örülj neki, hogy segítenek! Am. annyi indok lehet, tanulás, könyvtár sport, haverok, iskola szakkör és társai. :D
10/13 anonim válasza:
Szerintem meg a felnőtté válásnak az az egyik jele, ha az ember saját magánéletet alakít ki, amibe nem feltétlenül szükséges a szülők betekintése. Ha elmondanád nekik, nyilván megkönnyebbülnél, de akkor számolhatsz vele, hogy megkeserítenék a párkapcsolati életedet, ha meg továbbra is titkolózol, esetleg bűntudatod lesz a hazudozás miatt. Gondold végig mindkettőt, aztán te döntsd el, hogy melyik számodra a kisebbik rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!